Thursday, October 04, 2012

P: Bunnies & Boots

Mun ihan oikeesti täytyy kohta irrottautua noista jotain & jotain -otsikoista, vaan minkäs teet kun inspiraatio otsikoitten suhteen kukkii näin hienosti :D Anyways, tässäpä ois sekalainen seurakunta pupuja ja kenkiä :)

Okei, oisin voinu tehdä oman postaukseen pelkästään näistä löydöksistä. Oon ettiny kumppareita kenties siitä asti kun vittuunnuin mutapaskalölleröön Provinssissa ja Ruississa kesällä 2007 ja siitä eteenpäin eteen ei oo tullu yksiäkään pareja, joista oisin täyden hinnan suostunu maksaan. Löysinpä sit kolme kärpästä yhdellä iskulla tekemättä mitään: täydellisen malliset prätkäbootsit, kumpparit ja täydelliset syyskengät töistä 12€:lla. Saatoin silitellä näitä koko lopputyöpäivän kun nää löyty. Kiitos työkaverille vinkistä, nyt taitaa viidellä meistä olla tommoset samanlaiset :D

Tänään postiluukusta kilahti nää. Oon kuolannu Jeffrey Campbellin pitsisiä Litoja jo miljoona vuotta. En oo juurikaan muuten noille Litoille lämmenny, mutta ne pitsiset ♥ Sit bongasinkin Ebaysta jotain tämmösiä feikki-Litoja ja totesin että nää on paljon kivemmat ja ennen kaikkea halvemmat kuin aidot. Täydelliset nää on myös jalkaan. Saa nähdä koska uskallan näitä pitää etten sotke näitä :)

Loppuun vielä pari shottia Pulmusta, koska se on nykyään Iso-Pulmu! Tosta se tuskin enää kasvaa, veikkaan et jää aika pieneksi tuo pupu :) Pieni ei tosin oo oikee adjektiivi kuvaan sen mahaa..

Mangusti! Tolleen se on varmaan 90% ajasta :DPesutauko :) Jostain syystä Pulmu aina käyttäytyy kun kameran ottaa esiin. Heti ku kamera lähtee pois niin ralli alkaa.

Semmosta tänään, toivottavasti ei oo ihan tylsiä nää pupu-postaukset :) Haluisin asukuvia tänne mut ei oo juuri koskaan aikaa lähtee semmosia ottaan. Myös mun tukka kyllästyttää mua nykyään liikaa, en oo tottunu oleen näin neutraalin värisellä reuhkalla ja aattelinkin viikonloppuna vähän repästä ja laittaa värjäystalkoot pystyyn. Tuntemattomat saa sit taas määritellä mut johonkin niitä eniten miellyttävään lokeroon, but who the fuck cares!

8 comments:

 1. Voi ei ku ihanat noi valkoset kengät! :o Paljonko noi sitte maksoi? Mäki haluaisin tollaset mutta ei oikeen huvita 200 e laittaa kenkiin..

  http://www.essi-blog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Siis MISTÄ noi prätkäbootsiunelmat on, ihan mielettömät! Samaistun niin suhun tossa kumppareiden etsinnässä. Noi ois just eikä melkeen täydelliset.

  ReplyDelete
 3. voi että mä en kestä tota jänöä! se on jotenkin niin saman näkönen kun mun koira ja oon aina haaveillu kanista... ihana.

  ReplyDelete
 4. essi: Ne tuli maksaan jotain 50€ postareineen :)

  Sara: Nekalan löytöliiteristä :D Tammer-Tukun kamaa, en tiiä mistä muualta vois löytyä, ainaki Tokmanni vois olla yks paikka. Ja todellakin, täydelliset!

  jamie: Haha, Pulmussa on vähän koiran vikaakin :)

  ReplyDelete
 5. noi on aivan ihanat "litat"♥ aattelin kans hankkia Spiket feikkeinä ebaystä sillä en usko että haluan tuhlata niin paljon rahaa aitoihin sillä ne on kuitenkin kengät joihin saattaa kyllästyä helposti :D ebay on paras ♥

  ReplyDelete
 6. Voi vitsi, maailman ihanin pupu! Päivän pelastus!

  ReplyDelete
 7. Hei Pepa, noi Jeffrey Campbellin pitsiset Litat on ihanat! Et viittis linkata mulle eBaystä noita ku en ite löytäny ? :(

  P.S. Kuinkakohan paljon noissa on korkoa ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka :) Sori että kesti vastaus, kommentit vanhoihin teksteihin häviää liian helposti :( Eli siis noihan on tosiaan feikit ja ebay.fi (uk) löysin ne. Nyt kun yritin ettiä niin ei löytyny enää, mut kannattaa kokeilla jotain hakusanoja tyyliin block heels lace boots tms. Tämmösiä löysin vaan: http://viewitem.eim.ebay.fi/NEW-WOMENS-ALL-COLOURS-LACE-UP-BLOCK-HEELS-ANKLE-PARTY-BOOTS-SIZE-345678/170922293734/item ja http://viewitem.eim.ebay.fi/NEW-WOMENS-MULTI-SPRING-COLOURS-LACES-BLOCK-HEELS-PARTY-ANKLE-SHOES-SIZE-38/360614107448/item Onnea etsintään :)

   Delete