Sunday, September 16, 2012

P: Whites & Winds

Käytiin eilen Ikean ryysiksessä (note to self: ei enää koskaan lauantaina Ikeaan) kattelemassa uusia juttuja kotiin ja totta kai sieltä taas jotain irtos mukaankin (note to self: jätä lompakko kotiin kun meet seuraavan kerran Ikeaan). Seuraavista kuvista voitte päätellä mun lempivärini sisustuksessa.

Näitä lähdin alunperin hakemaankin, eli koreja/laatikoita Expedit-hyllyyn, jonka ostin käytettynä pari viikkoo sitten. Harmi et kivoja (valkosia) korivaihtoehtoja ei oo hirveesti ja otin sit nää aikani pyöriteltyäni käsissä halvempia Kassett-versioita.


Lehti- ja nuottikotelot tuli kans tarpeeseen ja olin jo valmiiks kattonu et otan noi Kassett-malliset. No arvatkaapa minkä värisiä ei just ollu tällä kertaa? Ryöväsin sit kaks tommosta malliks koottua, koska en vaan suostunu lähteen noita ilman ja en todellakaan halunnu mitään marjapuuron värisiä tai sinisiä. Yök. Muutkin näytti ottaneen malleja mukaansa ja niitä jäi hyllyynkin viel paljon.

Sanoin T:lle sit keittiöosastolla että me ei tarvita täältä sit mitään, koska meillä on niin paljon astioita yms, ettei kaikki mahdu ees kaappiin. No arvatkaapa mitä sit menin löytämään :D Ihanat nuottikuvioiset Godis-lasit oli vaan pakko saada ja näitäkin oli vaatimattomasti 6 kappaletta paketissa. Heh. Mutta nää on ihanan isoja ja isoja laseja ei oo koskaan liikaa, varsinkaan kun niitä tipahtelee tasasin väliajoin lattialle.

Viimenen heräteostos oli sit ihana inkkarihenkinen tyynynpäällinen. Jäin haaveileen kans saman sarjan viltistä ja matosta, mut onneks me ei tarvita lisää niitäkään enää tähän huusholliin. Ikeasta selvittiin viidelläkympillä ja Ideaparkkiinkaan ei uponnu yhtään äyriä, jee!

Ja tässä teille vielä yks valkonen sisustuskani. Pulmu on aika räjähtäneen näkönen kun sille kasvaa pidempi turkki nyt ja joissakin kohdissa on edelleen sileämpi vauvaturkki :')

Tuo jänis se kyllä löytää aina mitä ihmeellisimpiä koloja tutkimusretkillään. Ruokakannun päällä on ihan hyvä istua!

Tähän päivään sopii täydellisesti Murmurecordingsin biisi Winds/tuulet. Tai oikeestaan mikä tahansa Escapemodulen biiseistä. Tätä on luukutettu viimeset 10 vuotta ja tullaan todennäkösesti luukuttaan koko loppuelämän, edelleen yks parhaita kuulemiani levyjä. Nyt jatkan tän levyn fiilistelyä ja tavaroiden järkkäilyä uusiin laatikoihin :) Hauskaa sunnuntaita!

9 comments:

 1. Tuo tyynynpäällinen on aivan ihana, ite kans ihailin sitä viime viikonloppuna Ikeassa. Ja tänään oon nähnyt kuvan siitä varmaan neljässä blogissa, että varmaan muiden mielestä kans yhtä hieno. :D

  ReplyDelete
 2. Mä oon muistaakseni kans ollu joskus lauantaina Ikeassa. Muuten siellä se väenpaljous ei sinänsä näkynyt, paitsi että ravintolassa oli ihan törkeästi porukkaa eikä muistaakseni menty sit syömään, kun oli pitkät jonot ja pöydät täynnä. Sitten tietty kassoilla tais olla pitkät jonot, mutta musta tuntuu että Ikeassa on aina pitkät jonot meni millon vaan :D.

  ReplyDelete
 3. Ootko kokeillu mikä biisi noissa nuoteissa on? :D

  ReplyDelete
 4. Kiva juttu! Sisustusjutut on aina kiinnostavia ja muutenkin oli tosi mukavasti kirjotettu juttu!:)

  ReplyDelete
 5. Hanilo: Haha aijaa, en oo törmänny tohon viel missään :) Mut hieno on!

  imlacking: Joo sinne raflaan näytti olevan melkoset jonot :D

  Dark Shadow: En, kumma kyllä! Yleensä on pakko kokeilla jos jossain on joku nuottiprintti. Tossa on suurimmaks osaks ainakin oikein kirjotettuja nuotteja, toisin kun monesti muuten printeissä :D

  sufy: Kiitti, kiva jos tykkäsit :)

  ReplyDelete
 6. pupu * v * ♥ vitsi alko tehdä mieli ikeaan heti... :D Pitäis kans saada valkoiseen expedittiin mustia bokseja lissöö :) IHANAT KUPIT!!! ♥

  ReplyDelete
 7. Nukke: Ikeaan ei ikinä pitäis mennä, mun pitäis taas tehdä uus reissu kun keksin et tartten vaikka mitä :D

  parfums: Cat? ;)

  THE DIVINITUS: Most of the time yes ;)

  ReplyDelete