Sunday, September 09, 2012

P: Wedding March

Fiiliskuvia H&M-häistä elokuun lopulta. Nää piti postata jo Oulussa mut Picasa ei ollut mun ylin ystävä ja taas tää postaaminen venähti.

Piti ottaa asukuva jossain vaiheessa mut jotenkin se sit vaan jäi. Noin häiritsevää jälkee sain aikaan mirror toolilla :D H&M:n kirkkaanpinkki kympin alemekko oli rakkautta ensisilmäyksellä ja päätin heti et laitan sen ylle tonne häihin. Korkkarit on jotku pari vuotta vanhat Nellyn yksilöt, löysin tietty täydelliset kengät tohon mekkoon vasta kun häät oli jo menny. Asusteet oli hopeiset ja kaulassa heilui JC:n timanttikaulakoru, joka näkyy erittäin hyvin tossa kuvasssakin. Köh.

Kamera lauloi ja sain muutamia kivoja kuviakin, mut en viitti julkasta kaikkien naamoja täällä. Saatte siis katella tämmösiä yleisiä fiiliskuvia nyt enimmäkseen. Tarjoilut oli ihan mahtavat, harmi että en kerinny kuvaileen muita ruokia kun näitä makeita.

Kattaukset oli kans kauniit, valkosta ja vihreetä.

Hääpaikan valinta oli kans onnistunut erittäin hyvin, Hietasaaren veljeskoti oli ihanan kotoisa paikka ja kelitkin suosi :)

Tykkäsin kans tosta kertakäyttökamerajutusta. Noita oli ripoteltu tonne pöytiin ja vieraat sai ottaa niillä kuvia. Ois kiva nähdä ne kuvatkin, veikkaan et ainakin mun kaksari vilahtaa jossain ruudussa :D 

Pinkkiin mekkoon sopivat asusteet, fo sho!

Illalla tanssittiin ja oli rento meininki, vaikka ehkä tippa tuli vähän linssiin loppuillasta. Esittelin mun hienoja tanssimuuveja ilmeisesti, oli sen verran jäätäviä kuvia tallentunu kortille, joten piti valita tämmönen suht neutraali otos :D

Ehkäpä tytöt ei ammu mua jos julkasen tän kuvan täällä :) Jengi koossa ja valtakunnassa kaikki hyvin! Tykkään hirveesti näitten kuvien väreistä, kerrankin asetukset kohdallaan. Tosin tarkennus saatto olla vähän miten sattuu.

Juttu ei luista nyt yhtään. Mut pääpointti varmaan olikin et ihanat juhlat, oli hauskaa ja miljoonasti onnea hääparille :)

2 comments:

  1. Tosi kiva toi mekkonen. Näytät peeäs tosi paljon hoikistuneelta :)

    ReplyDelete