Saturday, September 22, 2012

P: Shapes & Sizes

Lauantai-ilta, vichyä, hyvää vanhaa hiphoppia ja barokkia vuorotellen. Tän innottamana väsäsin teille kollaasit mun lemppareista H&M:n Autumn/Winter Season 2012 -kuvastossa. Mun lempiaamuja on nykyään semmoset kun saa juoda kahvia rauhassa ja selailla luukusta tipahtaneita kuvastoja ostamatta mitään. Syksysin semmosia päiviä on onneks usein.

Ekana siis kengät ja laukut, joita löytyi kivasti tällä kertaa. Onko tää värikavalkadi jotenkin yllättävä? Erityisesti miellyttää toi Premium Quality -mallisto ja sen nahkaiset tuotteet. Ruskeita, täydellisiä syyskenkiä oon ettiny miljoona vuotta ja nuo konjakkiset maiharit on just sitä. Katoin just H&M:n sivuilta ja nää on myyty loppuun, yhyy. Myös tuo keskellä oleva nahkainen laukku miellyttää silmää, mutta malliltaan ei taida olla mulle kaikkein käytännöllisin. Täydellisen mallisia on sen sijaan noi satchelit, omistan jo täydellisen ison konjakkisen mallin, mutta pienempi tulis tarpeeseen myös. Tosin toi on tekonahkaa, joten ostaisin mielummin ton kivan pirteen pilkullisen. Weekend bagia oon ettiny kans ikuisuuden ja toi konjakkinen ois täydellinen JOS se olis nahkaa, mutta ei oo joten se jää mietintään.

Kivalta näytti myös konjakkiset nahkanilkkurit korolla ja semmoset ois ostoslistalla myös, mut haluan varmaanki semmoset joissa on jotain nauhasysteemiä edessä. Nahkaballerinat on täydelliset ja ostaisin ne heti jos ne pääsis välittömästi käyttöön mut nyt täytynee odotella ens kevättä. Pitäisköhän hankkia nää valmiiks, ois nimittäin tarvetta näille sitten! Lastenosaston leopardinilkkurit ois kiva piristys syksyyn ja valkoset tossut näyttää ihanan pehmeiltä ja lämpimiltä. T. Vilukissa.
Vaatteiden puolelta ei löytyny niin ihania juttuja kuin asusteiden puolelta. Kaipaan selvästi kaikkee lämmintä ja käytännöllistä, kun yleensä nää mun kollaasit vilisee ihania mekkoja ja muuta vastaavaa everyday-juttua. Housutyttönä kaipaisin jotain piristystä ainaisten farkkujen joukkoon, ja noi inkkarikuvioiset ois super coolit! Jostain syystä innostuin kans noista nahkahousuista, mut noi polvien kohdalla olevat saumat vähän epäilyttää.

Yläosissa mennään sit aika valkosella linjalla. Yllättäen, koska vaalee yläosa, tumma alaosa -kombo ei vaan koskaan voi mennä kovin pieleen. Valkonen palmikkoneule ois erittäin tarpeellinen, koska en omista yhtään valkosta neuletta, jossa ei oo nappeja. Haluaisin kuitenkin ehkä vähän baggymman mallin. Ehkä? Valkonen hihaton liehukepaita näyttäis erittäin hienolta noitten nahkapöksyjen kaverina. Valkoinen pitkähihanen pitsipaita vois olla kiva piristys perusvaatteitten joukossa. Valkonen villakangastakki on ihana, mut epäkäytännöllinen, koska sotkisin sen heti. Tuo valkonen liivi ois kans ihana, mutta tulisko tota käytettyä? Se ja noi nahkahousut kiinnostas, mut tulee ehkä pikkusen liikaa jotku white trash -vibat. Mua alko jostain syystä naurattaa myös se et jos yhdistäis noi nahkikset ja ton leopardipaidan ton karvaliivin kans :D Tuo paita farkkujen kans ois kyllä kiva, mut en osaa päättää onko toi liian Anita Hirvonen kuitenkin.

Valkoset ylipolvensukat ois täydelliset lämmikkeet Suomen talveen ja ois ihanat hameen ja mustien sukkisten kans. Nää voisin kyllä tässä joku päivä noutaa ihan liikkeestä. Tosin en kuitenkaan jaksa raahautua kaupungille :D Kaipaan kans jotain avaruuskuvioista mun kaappiin ja erityisen fiiliksissä oisin, jos löytyis tommonen valkosen liehukepaidan mallinen systeemi jossa ois musta pohja ja jotain violettia ja sinistä kuvioo. Onko havaintoja et jossain ois? Tuo sininen ei iske oikeen malliltaan eikä väreiltään.

Otetaanko loppuun vielä pieni hiljanen hetki näille mun värivalinnoille? :D Nyt lähden päästään Pulmun pois häkistä, kuulostaa epäilyttävästi siltä että se jyrsii kohta ittensä ulos tuolta.

3 comments:

  1. Beautiful choices! I really like the printed leggings! xoxoxo

    ReplyDelete
  2. Fashion Cappuccino: Thanks, I really like these too! They're more like jeans actually but super cool anyway :)

    optymistka.: :)

    ReplyDelete