Sunday, September 30, 2012

P: Hey ho let's go

Jejejeee, voitettiin! Kukaan meistä tuskin uskoi että oltais pelattu näin hyvin ja vielä voitettu selvin numeroin, lopputulos oli 203-79 :) Omalta osaltani peli meni plörinäksi, mutta tästähän on suunta vain ylöspäin! Sain kerran lead jammerin statuksen ja pari pointsia kerättyä, joten on sekin jotain.

Roosterin jatkobileet oli nekin hyvin onnistuneet. Onnistuin löytään taas vanhan lempidrinkkini kossu-russchianin. Kivaa vaihtelua Ruman long islandeille.

Asukuvia ei eiliseltä oo, mutta päätin kunnioittaa joukkueemme värejä punaisilla asusteilla (tajusin asian vasta tänään, go me). Päällä oli tää mekko ja sen seurana tosiaan nuo upeat pari vuotta sitten hankitut Nellyn kirkkaanpunaset korkkarit, jotka on jostain syystä unohtunu kaappiin eräitten pari vuotta sitten juhlittujen kihlajaisten jälkeen. Kaunokaiset otti tuolloin vähän osumaa :D En muistanukaan miten sairaan hyvä noilla on kävellä! Ei satu päkiöihin yhtään vaikka heiluin näillä koko illan. Kenkien kaverina oli viime syksynä hankittu H&M:n punanen satchel-mallinen laukku. 

Aamulla oli kieltämättä vähän mielenkiintonen olo. Darra + eilisen taistelumustelmat ja -säryt oli aika upea yhdistelmä klo 8 aamulla. Päivä lähti kuitenkin lopulta käyntiin self-made amerikkalaisilla pannukakuilla, omnomnom! Jos näillä ei olo parane niin ei millään! Ohjeen nyysin täältä. Harmi ettei kaveriks löytyny vaahterasiirappia, kuningatarhillo korjas kuitenkin asian.

Huomasin just että mun kameran muistikortti on täynnä kuvia. Pitäis varmaan ottaa itteä niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain.

No comments:

Post a Comment