Wednesday, September 05, 2012

P: Arioso

No niin, pääsin vihdoin koneelle! Olin viikon Oulussa, eikä mulla ollut siellä mitään kuvankäsittelyohjelmaa, joten tääkin postaus vähän viivästy. Aattelin ajastaa pari postaamatonta juttua tänne tänään, jos vaan mitenkään kerkeen :)

Kävin Oulussa "vähän" shoppaileen kaveria odotellessa. Palkkapäivä ja parin tunnin luppoaika ei nähtävästi ollu mun lompakolle hirveen hyväksi. Tämmöstä tuhoa sain aikaan.

Syksyksi piti saada uusia neuleita. Ton jenkkilippuversion bongasin Anttilan kuvastosta joku aika sitten ja se oli pakko saada. Serious Sallyn neuleelle jäi 40% alelapun jälkeen hintaa 17,95€ :) Aivan liian ihana pääkalloneule taas löytyi yllättäen Fiorellasta ja maksoi 32,90€ muistaakseni.

Fiorellasta bongasin ton ihanan pallomekon (10€) ulkoa rekistä ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Tossa on kans sivuissa kivat taskut ja tossa on myös vyölenkit. Punaruutusta paitaa oon taas ettiny about miljoona vuotta ja vähän päälle ja semmonen oli nyt pakko ostaa kun moinen löytyi Ginasta (20€), harmittaa et sain tohon helmaan jo töissä taiottua reiän :(

Alunperin menin kaupungille ettiin uusia Dr. Denimin Plentyjä. Nää on kyllä parhaat housut ikinä, edeltäjänsä kulutin puolessa vuodessa puhki ahkeran käytön seurauksena. One Waysta löytyi vielä viimeset mun kokoa :)

H&M:ltä kävin vielä ettimässä alusvaatteita ja löysin nuo kivat seeprakuvioiset ja vähän vielä hiusjuttujakin, joita en jaksanu kuvailla.

Jaanan kans käytiin sit hakeen vielä marraskuulle keikkaliput Äxästä. Noitten lisäks ostin vielä Anttilasta kameranjalan (VIHDOIN!) ja voin kertoa että shoppauskiintiö on taas täytetty seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Nyt ei hirveesti enää puutukaan kaapista syysvaatetusta. Teen ehkä myöhemmin vielä kollaasin parista jutusta, jotka haluaisin syksyksi löytää :)

Miltäs näytti ostokset? :)

5 comments:

 1. Ai oho, As I Lay Dying olis taas tulossa Suomeen :D Harmi vaan ajattelin karata Lontooseen tuolloin :3

  ReplyDelete
 2. Linduzki: Epistä, mäkin haluan Lontooseen :) Oon kerran Aildin nähny jo, mut kaveri sai houkuteltua mut keikkaseuraksi :)

  ReplyDelete
 3. Vitsi ku toi keikkanen on noin kallis, hieman houkuttais.. :P

  ReplyDelete
 4. Mirette: Jep, tyyristä hommaa :( Mut toivottavasti kans sen arvosta!

  ReplyDelete
 5. Voi vitsi kuinka kivoja noi neuleet! Hehee, oon menossa samalle keikalle!

  ReplyDelete