Tuesday, August 07, 2012

S @ Tampere

Huhhuh, voin kertoa että ton meijän edellisen postauksen jälkeen lähti mopo lapasesta :---D Pepa esitteli mulle kuuden euron long island ice teat ja lauantaina olo oliki sitte molemmilla sen mukainen .. Meijän oli tarkotus käydä vähän kuvailemassaki Tampereella, mutta suoraan sanottuna ei kyetty oikeestaan liikkumaan ja kateltiin sitte olympialaisia (mm. 20km kävely, joka oli erittäin kiinnostava..) ja tehtiin myös vähän pizzaa. Saatettiin käydä myös mäkkärissä, joten ruokavalio oli kyllä taas erittäin terveellinen.

Sunnuntaina meijän super ihastuttava ystävä, Kaisa, saapui myös Tampereelle, joten suunnattiin sitte Särkänniemeen. Kyllä sitä huomattiin taas että vanhuus ei tuu yksin, ku jokainen varmasti sano ainakin kerran että "nyt on vähän huono olo........." Kukaan ei kuitenkaan oksentanut, vaikka meikän maha ei kyllä muuten arvostanu vissiin niitä huvipuiston ranskiksia, hehs. Käytiin lempparilaitteessa eli Tornadossa vissiin 3 kertaa, joten oon ihan ylpee kuitenkin meidän selvitiytymisestä xP


Homman nimi ois nyt se että kiirettä pitää. Viimenen työviikko menossa ja niitä ois niitä leikattavia päitä .. eiku hiuksia ! Pakkaaminen pitäisi myös aloittaa, sillä ens viikkohan meneeki sitte siellä Rodoksen saarella köllötellessä. Mää niin luulin että en lähtis enää ikinä mihinkään euroopan turistirannalle pötköttelemään, mutta täyden työkesän jälkeen maistuu hyvinkin pelkkä lämmössä oleminen ja ei-minkään-tekeminen.

Ennen lähtöä mulla ois ainakin yks erittäinkin jännä postausjuttu tulossa, mikäli asiat menee niinku pitää. Mahdollisesti palaamme asiaan siis jo huomenna >:---)

3 comments:

 1. Äääk ihana Särkänniemi! Haluan huvipuistoon! 8D

  ReplyDelete
 2. Oi Rodos! Ihana paikka köllötellä! ;)

  ReplyDelete
 3. Jonna: Sinne siis ! Oli kyllä huippua päästä laitteisiin pitkästä aikaa x)

  sufy: En oo ikinä käyny, joten ootan innolla ! :3

  ReplyDelete