Tuesday, August 21, 2012

S: new stuff from Rodos !

Sain reissun lopulla yliannostuksen lomakuvista, joten lopetin sitte niitten postaamisen tänne ... Postaan jossain vaiheessa varmaan niitä vielä, jos tulee tylsää, mutta nyt voisin esitellä muutamia Rodoksen ostoksia !

 
karvahattu: Tally Weijl, 3,99€ - en tiiä miks tuo piti ostaa yli 30 asteen helteessä :---D

 
farkkuliivi: Bershka - pitsitoppi: jostain randomista turistirättikaupasta

 
mikki-paita & hapsuhuivi: Zara, maksoi yhteensä vähän alle 20€

 

 Ja ens viikolla pitäs alkaa koulu ??? Vähäse pelottaa kyllä, ku en tunne ketään, joka ois tulossa opiskelemaan tuota kuvallista viestintää. Toinen pelottava juttu ois, että lähinnä ton koulun alkamisen takia aattelin tällä viikolla liittyä facebookkiin ... HYI. Kuvittelisin että nimittäin jos siellä ei oo, voi aika lahjakkaasti pudota porukasta koulussa tai jotain o.o

5 comments:

 1. oho katoin eka et ton karvahatun hinta oli 399e ja mietin et miks hitossa ostit niin kalliin lakin :--DD

  ja mäkin oon nyt pohtinu tuota naamakirjaa, mutta eri syystä ku sinä :D

  ReplyDelete
 2. Rakastuin sun blogiin ja jään lukijaks ! :) Täältä löytyy viimisen vuoden parturi-kampaaja opiskelija :)

  http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Tuosta facebookista, itehän oon vissiin ainoa meidän luokalta (just alotin ammattikoulun) joka ei oo facebookissa, mutta jos pudottavat mut remmistä sen takia niin sitten pudottavat :D ei se muihin tutustuminen siitä oo kiinni jos ei siellä ole. Olishan se helpompi olla mukana suunnittelemassa illanistujaisia jne, mutta oon ite ainakin toitottanu kaikille että ollaan yhteydessä muuta kautta. Eli omalla aktiivisuudellakin pärjää, jos tuntuu ettei sinne halua liittyä :)

  ReplyDelete
 4. Mira: löl xP

  Anniina: Oi, ihana kuulla ! Tervetuloa lukemaan ! Täytyy käydä sunkin blogi tsekkaamassa, kampaajaa kiinnostaa aina toisten kampaajien jutut x)

  Anonyymi: Mää selvisin jo amiksen ilman facebookkia, mutta tulevaisuudessa kouluuni liittyvät jutut ovat aika pitkälti netissä, joten veikkaan että projektit toimii pommin varmasti facebookin kautta. Tutustuminenkaan ei tosiaan ole siitä kiinni, mutta kuten jo edellisen kouluni aikana huomasin, ois se silti netin kautta helpompaa. Vaikka kuinka olin aktiivinen, niin kyllä sitä mulle monista jutuista ilmoittaa ..

  ReplyDelete