Wednesday, August 15, 2012

P: Cute Overload Vol. miljoona

Varautukaa kuvaspämmiin! Meille tuli nimittäin maanantaina maailman söpöin uus perheenjäsen ja oon paparazzina kuvannu siitä varmaan 300 ruutua tässä parin päivän sisään :)

Pidemmittä puheitta, meet Pulmu!

Pulmuska on siis leijonaluppa, tällä hetkellä 8-viikkoinen :)

Fluffyyyyyyy! Toinen on niin pörrönen että oon välillä mököttäny kameralle kun kaikki kuvat on ollu muka blurraantuneita :')

Toinen on vielä vähän vauva ja syö tassut ruokakupissa.

Eikä se oikeen vielä oo ymmärtäny että se on luppakorvakani ja sen korvat täytyis olla alaspäin eikä sojottaa kohti kattoa :)

Riehumisen jälkeen on hyvä nukkua korva ja jalka vinossa. Häkin sisustus kuuluu menevän uusiksi noin tunnin välein, mutta Pulmu ei ainakaan vielä oo oppinu uikuttaan :D

Pulmulla on söpöt kirkkaansiniset silmät (ainaki vielä) ja sillä on toisen silmän ympärillä mustat rajaukset. Rokkari vai turpaan saanu?

Pesuaika!

Pupulla on väliaikasesti nyt Heikin vanha häkki, mut isompi on tulossa. Tosin pikkunen ei vielä tarttiskaan turhan isoa häkkiä ettei tuu yksinäinen olo. Koppi on kans vielä työn alla. Söpönvärisen maton ostin halvalla töistä.

Tuo oranssi raita selässä on hassun näkönen.

Tänään ku tulin töistä, Pulmu näytti tolta :D Ruokakuppi oli käännetty ympäri ja tyhjätty maahan ja kun nostin kupin ylös niin toinen meni nukkuun sen päälle. Pehmee tyyny vissiin.

Puput tykkää läheisyydestä ja nyt kun Pulmu joutu jättään sen sisarukset, laitettiin sen häkkiin korviikkeeksi mun joskus ala-asteella neuloma jääkarhupehmolelu. Tossa se nyt köllöttää tyyttiksenä. Hyvää yötä!

10 comments:

 1. EIKÄ! ♥♥♥♥♥♥ Maailman sulosin!!!

  ReplyDelete
 2. voi ei, mä oon haaveillu kääpiölupasta ties kuinka kauan! aivan ihana ;__; saa nähdä koska hankin semmosen koiran kaveriksi XD

  ReplyDelete
 3. Eeeeikä! Kuolin. Niiiiin söpö! Oon varmaan outo ihminen, mut rakastan tommosia pieniä palleroeläimiä joita tekis mieli päästä pörröttelemään. <33 Ihan hassu otus!

  ReplyDelete
 4. Apuaaa niin söpöjä! <3
  Mäki haluan :')

  Liityin lukijaksi!

  Essi,
  essi-blog.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. IHANA VAUVVA!! ;__________; sydän sulaa ja nimikin on superrrr. <3 onnea uudesta perheenjäsenestä, puput on best.

  vinkkinä;
  kannattaa muuten sitten totuttaa jo pienestä lähtien harjaamiseen! elmerissäkin on leijonaa ja ite tein sen virheen etten harjannu kovin ahkerasti sitä pienenä ja harjaamisesta ei tuu yhtään mitään....tuo kani on ku yks takku. nytki menossa karvanlähtöaika ja elmerin mielestä harjaa kuuluu ilmeisesti heitellä pitkin huonetta.. :--D

  ReplyDelete
 6. voiii eiii kuin söpö!! ♥♥

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Awawawawawaaaawwww!!! <3<3 Onneksi olkoon tuollaisesta söpöliinistä! Tuun kattoon sitä joskus!!

  ReplyDelete
 9. hejdij: Eikö ookkin :')

  Anonyymi: Joo nuo on kyllä vallottavia yksilöitä :) Mä taas haluaisin pupun kaveriks koiran :')

  sufy: Haha samma här!

  essi: Jee kivaa uusia lukijoita, tervetuloa :)

  mymlan: Kiitti :) Elmerikin on niin söpö, minkähän näkösiä jälkeläisiä tulis sille ja Pulmulle? :') Pulmu kyllä onneks tykkää olla harjattavana, nauttii oikeen silmät kiinni, ehkä johtuu siitä ku se on tyttö ja joutuu kärsiin kauneuden eteen..? :D Sylissäkin tykkää olla jos ei oo just ralli päällä. Hahaha, söpö Elmeri :')

  sonjjj: Eikö :') Ainaki vielä!

  Kaisa: Tänks! Ja joo tuu ihmeessä! Tajusin muuten just että Pulmu on samanvärinen ku Sepi :D

  ReplyDelete