Tuesday, July 03, 2012

S: tangle teezer !

Provinssi-reissulla ostin Ylivieskasta yhen jutun, josta oon haaveillu jo pitemmän aikaa
:

Tipumeikkipussi ei oo sen kummempi ku h&m:n alesta ostettu, mutta kattokaapa tuota asiaa pussin päällä ! Tangle Teezer ! Pikkulinnut lauloivat, että tuon parempaa hiusharjaa ei ole olemassakaan. Noh, meikä oli vähän skeptinen asian suhteen, kun eihän tuo nyt kuvassa niin kummoiselta näytä? Piti siis päästä ihan ite tuota mysteeristä harjaa kokeilemaa. 

Eka koitin kuivaan tukkaan, enkä huomannut erityistä eroavaisuutta vanhaan luonnonharjasharjaani. Mutta entäpä märät hiukset? No johan sen eron huomasi ! Festareiden jälkeen tukka oli vähintäänkin solmussa, mutta tuolla kun harjas, niin johan selvis takut melkein ku itsestään. Eikä todellakaan tarvinu repiä ja raastaa. Olen siis vakuuttunut, mutta samalla myös vähän harmistunut, kun meillä ei oo näitä töissä. Tietysti jos kysyntää olisi, voitas mahdollisesti saada näitä myyntiinkin *__* That would be cool. Mulla on tosiaan tuo oma tommonen matkaversio, jonka piikit saa suojaan semmosella muovikannella. Piikit on kuitenki aika semmosta pehmeetä muovia, joten suosittelen kyllä tota matkaversiota, mikäli harja matkustaa laukussa useinkin. Omani ostin matkaversiona myös tuon ihastuttavan väriyhdistelmän takia .....Sitte meikän ensimmäinen tilaus beautybay.comiin: 

Olin vailla nudea kynsilakkaa ja lily.fi:ssä palstaansa pitävä Saara Sarvas oli jossain postauksessaan maininnun Essien Brooch the subject-sävyn. No kävin sitte ettimässä lakkaa useestakin paikasta, mutta kävi ilmi, että tuo oli osa jotain talven sävykokoelmaa. Internet avuksi ja tadaa, beautybay.com myi tuota lakkaa ja vielä paljon edullisemmin ku kaupat Suomessa. n. 10€ hinta ja ilmaiset postituskulut, niin eipä tarvinnu kauaa miettiä. Lakka olikin perillä mun luona viidessä arkipäivässä ja en voi muuta kuin suositella tuota  nettikauppaa :3

2 comments:

  1. Toi on kyllä niiiiin parhautta toi harja. Löytyy myös multa, enkä pois vaihtais.

    ReplyDelete
  2. Jenniemi: No niimpä ! *__* Tuntuu niin surkeelta harjata jollain muulla harjalla XD

    ReplyDelete