Sunday, July 29, 2012

S: Qstock-piknik

Nonee, ois nyt sitte kuvia Qstock-piknikmeiningeistä:


Siinäpä ois sitte eilisen ja tän päivän asut ! Raidoissa on menty näköjään ja uus laukku mukana tietenkin. Tosiaan ei pitäny ostaa taas mitään ennen reissua, mutta ku ...... Globalin nahkalaukku (alkup.hinta 129€..) oli puoleen hintaan ja mulla oli vielä 40€ lahjakortti Stockmannille, joten mietin asiaa yön yli ja aamulla oliki sitte pakko ensimmäisenä juosta kauppaan hakemaan toi ! Toivottavasti toi kestäis ees vähän paremmin ku nuo perus n.20€ tekonahkalaukut, joita normaalisti kanniskelen.

Tänään oli muuten melkosen lämmin ilma ! Oliskohan menny toista kertaa helle raja rikki näillä leveyksillä tälle kesälle. Täytyi siis vetästä helteen kunniaksi tuo reissua varten hommattu hellehattu päähän :--D Meikä kärähtää ulkomailla super helposti, vaikka ois 50 suojakertoimellista aurinkorasvaa, joten toi toivottavasti suojaa mun niskan sitte vielä perusteellisemmin.

Ois ollu vähän  kosmettiikkajuttujaki esiteltävänä, mutta jätetäänpä suosiolla seuraavaan postaukseen, ku nyt alkaa väsyttää viime yön valvomiset :')

5 comments:

 1. Hurmaava laukku ja hurmaava sinä <3

  ReplyDelete
 2. Arvaappa kuule ketä väsyttää? Ei ainakaa jotaki viisasta minttua, joka oli vielä joskus neljän aikaan tanssimasa ku aamukuuelta piti herätä töihin...:D

  ReplyDelete
 3. Nukke: Kiitos <3 Ihana ko jaksat aina kommentoida noin kivasti ! <3

  minttu: :----D

  ReplyDelete
 4. ihanat vaatteet ja muutenki blogi on tosi ihana! tykkään myös tosta bannerista tosipaljon!!! :))

  ReplyDelete
 5. Viivi: Oi kiitos ! <3 Tommoset kommentit pelastaa kyllä päivän ihan 100% !

  ReplyDelete