Saturday, June 09, 2012

P: Three Outfits

Tänään mulla on ollut päällä ennätykselliset kolme (3) asua ja sain kaikki kuvattua, koska oli tylsää.

Asu 1.

Eka asu löytyi vaatekaapin kaivelun tuloksena. Halusin laittaa nuo uudet kengät jotka erehdyin tilaan joku aika sitten H&M:n alesta.

Kaulassa jälleen se iänikuinen ihana jättipöllö. Raitabody on New Lookista Ranskasta aikoinaan haalittu ja nahkavyö on Ginan. Shortsit mummin perintöä.

Tuo ylläoleva asu ei kuitenkaan päätyny oleen päällä pitkään, koska mun oikee sisäreisi näyttää tällä hetkellä tältä :DDD Kiitos roller derby, rakastan sua! T sano myös että näytän Folke Westiltä, joka saatto myös vaikuttaa asiaan...

Asu 2.

Jouduin siis hieman muuntelemaan asua ja iskin jalkaan pitsireunuksiset shortsit ja mustan hameen ja niitten kaveriks punosvyön ja valkoset pitsiballerinat. Laukku on äidin vanha.

Asu 3.

Viimeinen asu päällä hengailin sitten loppuillasta partsilla fiilistelemässä auringonlaskua ja juomassa teetä. Alun perin kuvasin ton asun esitelläkseni mun uudet balleriinat, mut arvata saattaa että eihän ne tossa mihinkään näy. Tykkään kuitenkin hirveesti ton kuvan fiiliksestä. Ylisuuri raitapaita ja haaremihousut sopi rentoon menoon enemmän kuin hyvin.   Että semmonen päivä tänään. Kovasti olin tekemässä koulujuttuja ja mitään en saanu aikaseks, kuinka erikoista. No, huomenna alkaa taas ahkera työnteko, joten ehkä se on ihan hyvä nauttia laiskottelustakin välillä :)

3 comments:

 1. Ihanat asut! Tykkään eniten tosta ekasta, sopii sulle tosi hyvin! :)

  ReplyDelete
 2. Älyttömän siisti ja rohkea tyyli sulla! :) Jatka samalla mallilla!

  ReplyDelete
 3. Jenna: Kiitti paljon, harmi vaan että tuo mustelma vähän hidasti menoa :D

  Oona: Kiitti :) Rohkeesta en tiiä mut tykkään aina et asussa on joku juju vaikka oliskin yksinkertanen :)

  ReplyDelete