Monday, June 18, 2012

P: Rite of Summer

Kymmenen kuvan verran turhuutta luvassa. Sarkku postas aiemmin tänään Proväänssistä ja se plus kavereitten Fb-hehkutukset ja Ylen Provinssi-lähetykset on saanut mut festarimasennuksen alhoon. Mäkin haluan! Bändien suhteen kiinnostais Lprhc, Porispere ja Hässäkkä-päivät, eli toivoa vielä on, mut Provinssin tunnelmaa on vaan niin vaikee peitota! Koko tän päivän oon tosin koulujuttujen ansiosta kuunnellu Stravinskin Kevätuhria, hence the title.

Sen sijaan oon ollut töissä. Ja täytellyt ristikoita palkintorahojen toivossa (:D). Oon mummo! Mitä kesällä voi tehdä jos on töissä melkeen joka päivä klo 10-16/18? Paljastakaa salaisuutenne! Erityisesti Mansen menovinkkejä kaipailtais tässä osotteessa siis :)Koska oon masistellut kesätekemisen puutetta, oon tuhlannut viimeiset rahani kivuuksiin. Carlingsista löytyi pitkäaikainen haave, täydellisyyttä hivelevä bikerliivi -50% alesta. Hintaa jäi kolmekybää ja ainoa miinus on se että tuo ei oo oikeeta nahkaa. Tosin itseni tuntien kyllästyn tähän alta aikayksikön ja kalliimpaa mallia en ois tarvinnutkaan. Toisaalta biker-mikätahansa ansaitsee mun vaatekaapissa yleensä parhaan paikan ja kestoklassikon statuksen. Oodit Carlingsille, pulju on mesta, jonne meneminen tuntuu siltä kuin kävelis omaan unelmien vaatekaappiin. Oikeella puolella liivin ympärille kehkeytynyt ex tempore -asu, raitapaita ja farkuista leikatut shortsit taitaa olla aika normaalia mua. (Ärsyttää muuten kuvassa tuo musta viiva, kiitos Flickr!). Toisesta lempikaupastani One Waysta tarttu alesta mukaan Zoey M.'n myös alessa ollut body. Kerkesin just kaivata kaappiini uusia bodyja ja jotain kukerrusta ja tässäpä avunhuuto haaveisiini. Lompakko ei harmistunut liikaa myöskään alle kympin hinnasta. Omistaja tosin harmistui hieman, koska tää olikin sitten mulle liian iso vaikka kävin tätä sovittamassakin. Pitää ehkä käydä ostaan toinen tilalle, tota kun ei voi palauttaakaan enää :( Vai onko ideoita miten tätä sais sievästi lyhennettyä ja kavennettua? No sitähän minäkin. Vihoviimeset pennoset meni sit juttuun, josta oon kans haaveillu jo pienen iäisyyden. Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Black -ripsari maksoi Stockalla 37€, mutta on ehdottomasti joka sentin arvoinen. Erehdyin kokeileen tätä viime kesänä ja nyt kun ripsari veteli viimesiään, päätin investoida laatuun. Köyhällähän ei tunnetusti oo varaa ostaa halpaa vai miten se meni? On kans sanomatta selvää et rakastan hieman liikaakin tota hylsyä. Seuraavaks aattelin investoida Lancômen meikkivoiteeseen. Vai onko muita ehdotuksia laadukkaasta meikkivoiteesta? Hakusessa suht kevyt mutta peittävä merkki :) Ristikoiden ratkomisen ohessa (...) laitoin myös Heikin kesälookin kohdalleen. Mersulta lyheni ylipitkäksi rehahtanut turkki (raukka käveli sen päältä) ja kynnet. Tukka on taas jäätävän näkönen kiitos allekirjoittaneen parturitaitojen :DMielenosotuksellisesti otus jyrsi sitten Kalevat ja Aamulehdet parempiin suihin ja mökistä pilkottaa nyt vihainen, mutta trimmattu pylly. Nauran edelleen joka kerta kun nään ton, Heikki lyheni varmaan 10 senttiä ja näyttää nyt ihan vauvalta :'DJonkin sortin trimmausta näyttäs kaipaavan myös mun pääkarvoitus. Tolta näytin yks päivä sen jälkeen kun tulin lenkiltä ja tukka oli ollu suoristamattomana nutturalla koko päivän. Mutta mitä tälle tekis? En halua lyhentää milliäkään ja kaikki värit tuntuu mulle jotenkin väärältä. Ehdotuksia?Lenkin jälkeen parasta on marjainen vihreä tee ja kiivi lempparimukista.
Vieläpä jos niistä saa nauttia parvekkeella fiilistellen auringonlaskua. Viime päivinä on ollu muutama semi impressive taivas näkyvissä iltaisin.

Että semmosta mun elämään. Kuvasin tänään taas kaikkee turhaa, katotaan jos saisin kuvia eetteriin jo huomenna. (Sarkku, kamera tulee niin laulaan ku tuun Ouluun!)


P.S. Sain kukkia.

8 comments:

 1. Uuu, minkä kokonen toi body on? Ihan vaan siltä varalta jos haluisit myydä sen :D

  -Lipe

  ReplyDelete
 2. Lipe: Se on kokoa M :) Käyn kattoon huomen oisko ässää jäljellä ja jos on niin myyn ton mielelläni eteenpäin, tota on vain kerran kokeiltu :)

  ReplyDelete
 3. Oo, ilmota ihmeessä sitten jos sen ässän ittelles löydät! Voidaan tehä kauppoja :)

  -Lipe

  ReplyDelete
 4. Lipe: Ainakaan Tampereelta ei löytyny ässää enää :(

  ReplyDelete
 5. Hei! Mulla on lähestulkoon samat työajat ja sama ahdistus tekemisen suhteen. On mulla ainakin yksi (nörtähtävä ja nolo) hissanopiskelijan kesätekemisvinkki: tutustu aina kaupungisosa kerrallaan oman kaupungin paikallishistoriaan ja mee sitten tutustumaan kyseiseen paikkaan ja bongaileen nähtävyyksiä! Tulee kotikaupunki aika nopsaan tutuksi!

  ReplyDelete
 6. Kaisa: Aijaa, ihan tylsää kun ei kerkee mitään tekeen :( Aattelin just et lähden kameran kans pyöräileen ympäri kaupunkia ja räpsiin kuvia uusista paikoista :)

  ReplyDelete