Tuesday, June 19, 2012

P: Quest for Perfection

Tän hetkisen väsymyksen voitte päätellä itse tätä seuraavasta postauksesta. Aatu esittelee teille nyt mun uuden kalenterin vuosimallia 2012-2013!

Kalenteriksi valikoitui jälleen kerran Demi-kalenteri. Koska haluan esittää akateemista 23-vuotiasta yliopisto-opiskelijaa (köh), kalenteri sai uudet kannet. Jotta katu-uskottavuus nyt ei liikaa korostuis, päällystin mokoman Hello Kitty -lahjapaperilla.

Mulla on erittäin tiukat vaatimukset kalenterin suhteen. Tykkään tuunailla, joten kannella ei sinänsä ole väliä, mutta sisällön täytyy olla söpö, koon mahdollisimman lähellä Raamattua tai tiiliskiveä, päivien kohdalla ei saa olla kellonaikoja (mihin kirjotetaan vaikkapa muistiin hyödyllisyydet kuten maksa laskut, kirjoita essee, muista hengittää jne?) ja kierrekannelliset hökötykset saa mut raapimaan hiuksia päästä todennäköisesti toisen viikon kohdalla kun koko laitos on enemmän solmussa kuin meikäläinen juhannuksena 2006.

Demi-kalenteri on söpö, hauska ja tilava. Mainoksia opuksessa oli muutaman sivun verran, joten otin hyötykäyttöön vanhat kirjepaperit ja tein itselleni omin kätösin lisää muistiinpanotilaa. Lopputuloksen voitte katsastaa ylläolevasta kuvasta. Pari sivua päällystin myös ihan normaalilla valkosella viivapaperilla. Kalenteriin on kiva raapustella välillä päiväkirjatyyppisesti ja myös siks muistiinpanotila on aika olennainen.

Aatu (ja minä) lukuvuoden viimesen viikon kohdalla. Tosta voitte kurkata myös hieman miltä normaalit viikkosivut näyttää.

Tämmönen akateemikko täällä tänään hei. Aikasempina vuosina mun kalenteri on näyttäny muunmuassa tältä: 2011, 2010, 2009. Tänä vuonna halusin jotain simppelimpää.

6 comments:

 1. voi apua mite ihana kalenteri ;___; ♥

  ReplyDelete
 2. Ahhaha, vähä mua nauratti tää, ihana <3 XD

  ReplyDelete
 3. Nukke: Haha kiitti, tuli aika söpö!

  Sarkku: Hyvä, ite en tiiä itkettäskö kuitenki enemmän :D Mutta on hienoa että bloggausinspistä voi raapia myös vaikka tikusta :D

  ReplyDelete
 4. Mistä saa Hello Kitty -lahjapaperia?!?

  ReplyDelete
 5. ihana kalenteri! :) nyt tuli itellekki innostus hommata vihdoin tollanen kalenteri ja tuunata kans :D

  "... ja kierrekannelliset hökötykset saa mut raapimaan hiuksia päästä todennäköisesti toisen viikon kohdalla kun koko laitos on enemmän solmussa kuin meikäläinen juhannuksena 2006." hahaha :DDDD

  ja btw noi aikasemmat kalenterit kans siistei! :)

  ReplyDelete
 6. Hello Kitty on aina hyvä. Ihana kalenteri!

  ReplyDelete