Wednesday, May 23, 2012

S: töpöhäntä

Joo voin kertoa että on eletty pelottavia hetkiä ja nyt on Rapsu-raukan häntä hitusen entistä lyhempi :C Konnalla on ollu vähän kevättä rinnassa ja se on riehunu jopa normaalia enemmän. Kuten pelkäsinkin, nyt se vahingoitti jo itteensä tuolla reuhaamisella. Reppanan hännän sarveispiikki katkes eilen, ku se koitti kiipeillä yhelle hyllylle. Kivasti oli sitte verta joka paikassa ja tuli vähän paniikki että mitä tehä. Muistutti tilanne etäisesti sitä, kun itellä katkes sormenpää irtipoikki pentuna ..

No käytiin kuitenkin eläinlääkärissä tänään ja konnan pitäs toipua, joten kyllä se siitä. Jospa se vielä rauhottuis tuosta, on nimittäin sen verran agressiivinen kaveri ollu jo pitempään että ei oo mikään ihme että tämmöstä sattuu. Eläinlääkärikin ( ei oo ensimmäinen .. ) ihmetteli ku konna oli niin virkee, että kuulemma yleensä ne yksilöt mitä se on nähny on tosi flegmaattisia ja pelokkaita ..


Ikävistä asioista sitte kivempiin juttuihin, nimittäin mun äiti toi mulle tosiaan sieltä Brysselistä tuliaiseksi pari paitaakin:
  
Tuo ensimmäinen paita on eestä ihan normaali toppi ja tuo selkäosa on tommonen pitsinen tosta ylhäältä ! Kesällä varmaan tosi kiva ku ei tarvi peittää tota hienoa selkäosaa :3  Toi musta paita on kans super ihana, oottelen et nyt tulis tänne pohjoiseenkin niitä lämpimiä päiviä, että pääsis tota sitte kans ulkoiluttamaan *__*


Multa pyydettiin myös edellisen postaukseni huulipunista kuvia in action, joten tässäpä ois:
  
Vasemmalla siis Make Up Storen Sheer Lust ja oikeella Gina Tricotin Lips like sugar.


Tänään sen jälkeen ku oltiin käyty eläinlääkärissä, meikä uskalsi vihdoin huokasta helpotuksesta. Olin nimittäin koko yön ja päivän ennen lääkäriin menoa stressaillu Raipen kohtaloa ja pomppinu sen luo heti ku kuulu pienikin risaus. Ku tosiaan varmistu että sillä ei oo hätää ni menin sitte ulos tuulettumaan ja kuvailin jotain risuja ..
   
Kevät on meikän mielestä ihan parasta aikaa ja rakastan ihan hulluna sitä ku lehdet alkaa puhjeta puihin ! 

Saatoin samalla reissulla kävellä myös h&m:lle ja olla melkonen copycat ! Ostin nimittäin sen saman pitsisen biker-takin, mikä Pepalla on. Ainoo hyvä puoli siinä, että Pepa asuu kaukana, on mun mielestä se että ei haittaa vaikka tykätäänki samoista vaatteista :D Takki pääseeki sitte ens viikolla valmistujaismekon kaveriksi juhliin :3

3 comments: