Tuesday, May 15, 2012

S: kosmetiikkahamsteri

Johoo, meikä mietti tuossa viime viikolla ku ostin lisää hiusmömmöjä, että onneks en hamstraa meikkejä samalla tavalla ! Noh, tänään viimestään huomasin että oon ihan yhtä surkee hillittemään itteeni meikkienkin ostossa. 

Meillä oli tosiaan luokan kanssa tänään tutustuminen Oulun Make up storeen. Kuvaaminen oli valitettavasti kielletty, ois nimittäin saanu varmasti tänne kivoja kuvia kaikista glittereistä sun muista. Saatiin kivasti -40% alennusta kaikesta, joten hamstraaminen ois melkeen ollu suositeltavaa:

 

Oon aina tykänny Make Up Storen mainoskuvista (ok, tuo kuvassa näkyvä ei ehkä oo paras esimerkki), joten ostin muutamalla eurolla tuon lehden inspiraatioksi, kun siitäki sai sen alennuksen.


  

Kynsilakka - sävy: annica (Meille kerrottiin että kaikkien noitten kynsilakkojen nimet on Make Up Storen työntekijöiden nimiä ! Siisti idea meikästä.) Oikee hinta ois vissiin 15€.


  

Cybershadow - sävy: meteor, hinta: 15€. Aattelin käyttää tätä highlighterinä.


Samasta paikasta ostin vielä huulipunan ja sen jälkeen käväsin GT:llä ja löysin sieltäkin kivan huulipunan:
 
  
Sheer Lust, 19€, Make Up Store - Lips Like Sugar, 5,95€, Gina Tricot

  

Ja tässä vielä sävyt iholla. Molemmat huulipunat on kivan läpikuultavia, mutta silti pigmenttiä löytyy. Nyt sitte vielä ku muistais käyttääkin noita ..


Vielä yks kosmetiikkaan liittyvä juttu, jonka äiti toi mulle Brysselin reissulta:

  

Juicy Couture: Viva la Juicy eau de parfym. Tein kerran sen virheen, että en voinu vastustaa noin kivan näköstä pulloa ja menin sitte haistelemaan sitä jossain. No yhtä hyvältähän se tuoksui kuin näyttikin ! Piru vie, siitä asti ollu semmone fiilis että tuota on saatava ja nyt sitte lentokentältä oli löytyny vähän edullisemmin, so now it's mine!


Jos nyt sitte vähän aikaa taas muistaisin että oon köyhä ja rahat pitäis säästää ruokaan .. ?

4 comments:

 1. Ois mukava nähdä tuosta MUSin huulipunasta kuvia huulilla =) Make up storen huulipunahyllyt on muutenki tosi houkuttelevia ku valikoima jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja. Niihin on myös osattu valita tollasia erikoisempiaki sävyjä.

  ReplyDelete
 2. Hoksasin tuon jutun kans siinä vaiheessa ku olin jo laittanu kuvat koneelle ni en jaksanu ottaa sitte enää uusia kuvia .. -.-' Noh, jospa muistaisin kuvata sen vaikka huomenna ku ois vielä naama kuosissa :'D

  ReplyDelete
 3. Tykkäsin tosi paljo tosta Ginan huulipunasta:)
  worldsaver-nastja.blogpsot.com

  ReplyDelete
 4. Nastja: Meikäki tykkää ! :>

  ReplyDelete