Tuesday, May 01, 2012

S: Hyvvää Vappua !

Eilen oli niin surkee keli, että ei paljon pystyny hengailee pihalla, joten korvattiin sitte missattu vappupiknik tänään syömällä aamupalaa torin kulmilla !

Pikkuveljen ja Jipen kans syötiin valkosopulipatonkia ja juomaks spriteä !

Oli kuitenki sen verran kylmä et pojilla oli lapaset jalassa :---D

 
Tänään mulla oli jopa kaks eri asua ! Toi eka oli aamulla torilla ja toinen myöhemmin ku käytiin vielä mässäilemäsä Raxissa.Oli pakko saaha shortsit jalkaan, ku aurinko paisto, mutta piti kuitenki laittaa muuten paksusti vaatetta ni näytti tommoselta pallolta sitte ..

Tuo tokan asun mekkohan on siis uus ja meikän "vappupallo" :') Mulla on vähän tämmönen perinne, että ostan torilta vappuna jotain kivaa itelle, mikä kestäis pitempään ku ilmapallo. Kelpais tietty semmonen pallokin, mutta ei se ehkä oo ihan sen rahan arvosta - toisin ku tuo mekko !

 
20€ makso semmosessa aasialaisten pitämässä kojussa, josta itseasiassa ostin viime vuonna semmosen ponchon  :3

 
Siinä oli tommonen kiva vyöki mukana !

Ja meikän vappumeikki:

Limenvihree on kyllä älyttömän kiva väri meikissä ! Pitäs vaan muistaa käyttää noita värejä useemminkin. Kuvissa tosin noi värit näkyy tosi huonosti, nimittäin toi näytti luonnossa just noin kirkkaalta, mutta sitte kuvaan jouduin vähän lisäämään kontrastia että sain sen näkymään -.-'


Huomenna ois päiväehostuksen ja -kampauksen näyttö - yhyyyyy, en ossaa tehä kampauksia ! No, jospa sillä ei oikeesti ois niin väliä miten se menee.

2 comments: