Saturday, May 19, 2012

P: Sleep all day and party all night

Pari viikkoo sitten olin Klubilla kuvaamassa Adeptin ja One Morning Leftin keikalla. 15 Minutes Before the Dive ois soittanu myös mut missasin sen Suomen pelin takia. Hyvä meno oli kuitenkin, toivottavasti välittyy näistä kuvista :)

Ekana One Morning Leftiä.

Tää on yks mun lemppariotoksista tolta illalta.

Nää seuraavat kolme kuvaa oli mun mielestä hauskoja.

Otan hyvin usein keikkakuvia ns. sarjatulella koska yksittäisten kuvien räpsiminen on liian hidasta ja saatan helposti missata jonkun hyvän ruudun. Noi kolme ylläolevaa otosta on siis kaikki eri kuvia, en oo muokannu niitä muuten kun lisäsin kontrastia. Valot vaihtu sen verran tiiviillä sykkeellä et tuli kolme erilaista kuvaa samasta tilanteesta ja tykkään noiden kaikkien väreistä.

Nää loput on sit Adeptia.

Tää on ehkä mun illan lempparikuva. Tykkään tosta värimaailmasta ja et yleisön fiilis näkyy tossa hyvin. Taustalla näkyvä kitaristi sopii kuvan utuiseen fiilikseen kans hyvin.

Tykkään kans tästä ylläolevasta kuvasta. Toi yläosaan jäävä tyhjä alue tuo jotain omanlaista fiilistä tohon.

Tän väreistä tykkään kans. Siistii että kitaristi on sininen ja basisti punanen. Tänkään värejä en oo muokannu. En kyllä jaksa edes käyttää kuvien muokkaamiseen liikaa aikaa. Jos värit on huonot, kuva on paska ja en jaksa tehdä sille mitään :D


Miltäs näytti? :) Tää oli tosiaan eka kerta kun kuvasin tolla uudella putkella. Tosin vähän harmittaa että iso jäi turhan korkeeks ja tuli rakeisia kuvia. Mut sopii ihan hyvin fiilikseen anygays :)

5 comments:

 1. vitsi miten upeita kuvia! Fiilis välittyy kyllä selvästi :)

  ReplyDelete
 2. Nukke: Kiitti :) Ja hyvä, saavutin tavoitteeni :D

  ReplyDelete
 3. Millä putkella siis kuvaat näitä keikkakuvia? Mahtavia kaikki! :)

  ReplyDelete
 4. sunny: Canon 50/1.4 :) Kiitti!

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia! Sarjakuvaus <3 Hitsi kun olis päässyt ite keikalle, mutta viikon ainoan työvuoron takia missasin sen :c Mutta mitä on tapahtunut Robertin hiuksille? o:

  ReplyDelete