Monday, May 21, 2012

P: I love rollin' hos

Jeeeeeeeeee, pelattiin eilen siis Tampereen historian eka bout ja se meni superhyvin! Hävittiin 93-148, mikä on tosi pieni ero oikeestaan (esim. eilinen London Brawling vs. Auld Reekie Roller Girls loppu numeroin 667-18 :D) ja kun ottaa huomioon että meistä viis ei ollu koskaan aiemmin pelannu muuta ku oman jengin kans niin ei voi muuta kuin olla ylpeä omasta tiimistä :) Yleensähän pelataan ensin useita harkkapelejä (scrimmage) ennen kuin pääsee pelaamaan bouttiin, mutta nyt meni näin päin ja hyvin selvittiin!

Ilosena ennen peliä. Kuvasta puuttuu kaks tyyppiä jotka oli jossain huitelemassa :)Niina oli saanu meille tommoset ihanat punaset huulifoliojutut sponssina ja laitettiin koko joukkueelle semmoset. Nää kaikki kuvat on myös Niinan ottamia. Noi mun meni vähän tolleen kun taisin hätäillä sen liiman kans :') Mut kaukaa katottuna oli ihan hyvät. Kivasti sojottaa toinen tappi hahah.


Omalta osaltani en ollu tyytyväinen peliin, en tiiä jännittikö liikaa vai mikä mut jammerina ollessani olin ihan täysin kassalla, tein typeriä virheitä ja sain vaan kerran leadin ja sillonkin meni ihan päin helvettiä :D Mut eka peli ja seuraavaan voi vaan parantaa, reeniä reeniä ja reeniä niin eiköhän musta jammeri vielä joku kaunis päivä tule jos oikeesti niin haluan :)

Semmoista. Olikos kukaan kattomassa? Muistutuksena et meidän Open skate on tosiaan sit kesäkuun alussa, kaikki mestoille! Syksyksi koitetaan järjestää taas bout Tampereella.

P.S. Tänään oli kiva päivä, otin jopa asukuvat ja löysin ihan sairaan kivan jutun mut siitä lisää huomenna!

8 comments:

 1. voiko ihminen näyttää enää rumemmalta ?

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Sarjassamme turhat kommentit :D:D:DDDDDDDd You made my day! Minkähän näkönen naama se sieltä päästä löytyy kun et sillä uskaltanut kommentoida :)

  ReplyDelete
 3. Ylempään viitaten, hyvältä näyttäminenhän tässä se pääasia olikin :D

  ReplyDelete
 4. Inka: Joo niinpä, rd:n tärkein elementti totta kai!

  ReplyDelete
 5. Jee olin katsomassa! Oon lukenut tätä teidän blogia jo muutaman vuoden mutten ole ikinä ollut mikään kommentointihirmu mut nyt pitää ihan kommenttia heittää kun olin peliä katsastamassa.Vaikka ei siis itsellä ole kiinnostusta nousta rullille ja alkaa harrastamaan niin odotin kyllä ihan intopiukeena että pääsisin joskus ihan livenä tuota touhua näkemään ja sitten kun tilaisuus tuli niin olin ihan että jeejee :D Ja tilanteesta teki vielä kivemman se kun olen sun ja Nelliinan blogeja tosiaan seurannut niin se teki siitä kannustuksesta jotenkin ns.helpompaa kun tiesi että on "tuttuja" tyyppejä kentällä :--) Eli numero kutosta seurasin ahkerasti ( oh lord miten stalkkerilta tää alkaa kohta kuulostamaan) pelin tiimellyksessä ja vaikka nyt et ihan tyytyväinen ollutkaan omaan suoritukseen niin varmaankin se oli juuri sitä ekan pelin tuomaa jännitystä ja se on toki ihan ymmärrettävää.Seuraavaa peliä odotellessa, oli kyllä tosi jepa!

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Jee kiva että olit kattomassa ja kannustamssa! Tuu ihmeessä syksyllä taas jos saadaan peli järkättyä, ilmottelen siitä täällä blogin puolellakin sitten :)

  ReplyDelete
 7. Juu toki tullaan ja jos vaikka isommalla joukolla sitten kun mulla on tässä hyvin aikaa pitää myyntipuheita siitä kuinka hienosta lajista on kyse 8)

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: Hienoa :D Pidä hyvä myyntipuhe ;)

  ReplyDelete