Thursday, May 10, 2012

P: Derby News

Meillä ilmeisesti on täällä muutama tamperelaislukijakin, joten aattelin tulla mainostaan teille parista superkivasta tapahtumasta nyt touko-kesäkuussa :)

Ens viikon sunnuntaina me pelataan ensimmäinen oikea roller derby -peli (eli bout) Tampereella Helsinki Roller Derbyn kakkosjoukkuetta vastaan. Tapahtuma on ainutkertainen, sillä seuraavasta boutista ei oo vielä tietoa, joten tulkaa ihmeessä paikan päälle nauttimaan pelistä! Meikäläinenkin isketään ekaa kertaa tositoimiin ja saa nähdä mitä lopulta sekoilen tuolla, joten huumoriaspekti säilyy myös mulle nauramisen puolesta hyvin. Myynnissä on myös meidän fanituotteita, kuten paitoja ja kasseja joten kannattaa varata käteistä mukaan mikäli semmoset kiinnostaa :)

Jos derby alkaa kiinnostaa enemmänkin, niin kesäkuun alussa olis sitten meidän järjestämä Open Skate -tapahtuma Hervannassa, jonne kannattaa ehdottomasti tulla paikalle vaikka ihan muuten vaan! Kyseessä on ilmainen tapahtuma ja siellä pääsee konkreettisesti ihmettelemään ja tutustumaan derbyn saloihin. Erityisesti tarvitaan joukkoomme lisää tuomareita, eli jos kontaktin ottaminen ei kiinnosta, niin siinä on myös huippuduuni jollekin hauskassa porukassa :) Huom! Tuomariksi pääsee myös miehet!

Tapahtumassa pääsee käsittääkseni kans ilmottautumaan alustavasti ens syksyn freshmeat training periodille, jolla leivotaan sitten uusista tyypeistä derbyilijöitä. Osallistuin itse tohon viime syksynä ja en oo katunu hetkeäkään sitä päätöstä! Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei vaadita, ainoana vaatimuksena on 18-vuoden ikä ja kiinnostus derbyyn :)Ja vielä lopuks mun virallinen derbykuva, jeeeeee! Tuli vähän tommonen "not a single fuck was given that day" -ilme, mut ehkä se sopii asiaan.

Suunnittelin vähän tekeväni oikeen derby-aiheisen postauksen, jossa selostaisin vähän tarkemmin lajiin liittyviä juttuja. Kiinnostaisko teitä semmonen? :) Aattelin samalla pistää pystyyn kans arvonnan, josta voi voittaa meidän joukkueen superhienon kangaskassin :)

2 comments:

  1. Ehdottomasti derby-postausta kehiin! Oon tosi kiinnostunut lajista ja yritän päästä sinne 3. päivä kokeilemaan Tampereelle jos mulla vaan ei oo töitä :)

    ReplyDelete
  2. Inka: Joo pitääpä saada semmonen tehtyä :) Ja tuu ihmeessä paikalle!

    ReplyDelete