Thursday, April 26, 2012

S: ja taas lähti lapasesta

.. ja menin ostamaan laukun :C Olin ihan viattomasti Prismassa ruokaostoksilla, kun tämä eksyi tielleni:

 

<3 ! Väri on on ihana mintunvihree, mitä oli kyllä hankala saaha näkymään kuvissa oikein. Meikällähän on tää sama laukku mustana (ja noita lamppu-avaimenperiä jo kolme...), joten tiesin että tää on just täydellisen kokoinen ja mallinen. Katoin tota minttuisaa yksilöä jo sillon mustaa ostaessani, mutta sillon tarvin ehdottomasti mustaa, joten tuo jäi kauppaan. Nyt tossa värissä oli -40%-lappu, joten hintaa jäi vain vähän alle 24€ ! Tarkan harkinnan jälkeen päätin siis, että tuo väri on ehkä siistein juttu kesällä, joten laukku pääsi uuteen rakastavaan kotiin.

Eilen olin kyllä alkupäivän kotona, kun järjetön päänsärky esti kouluun siirtymisen, mutta iltapäivällä pääsin ulos ja otin asukuvankin:

Äitin kirppiskasasta pelastettu pitsipaita on alunperin KappAhlin Vintage Stories mallistosta. Nuo housut taas on GT:stä ja onkin mun ylivoimaisesti lemppareimmat. Tuo muka-nahka-pinta nimittäin estää karvojen tarttumisen hiuksia leikatessa, joten erittäin kätevät on kivan ulkonäön lisäksi ! Laukku on kierrätyskeskuksesta joskus eurolla kotiutettu.


Joo eipä mulla muuta, piti vaan päästä hypettämään tuota uutta laukkua :'D

9 comments:

 1. argh, mistä prismasta kävit ostaan tuon? jäikö sinne yhtään jäljelle? onko siinä pitempää hihnaa mukana? taisin vähän rakastua... :F

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: On pitkä hihna ! (Must have!) Ja tais jäähä toinen kappale vielä, joten hop hop Limingantullin Prismaan :D

  ReplyDelete
 3. no se on kyllä söpön värinen!

  ReplyDelete
 4. Ihanan värinen tuo laukku! Uijui


  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Olisin halunnu kans tuon laukun! Näin ku joku asiakas osti sen ja nainen kehui, miten se oli viimeinen kappale! ;;;____;;; ITQ.

  ReplyDelete
 6. miwa: No nii o !

  Sita: Jep <3 !

  Jousia: Fuu >___<' Eikä lähistöllä varmaan satu edes olemaan toista Prismaa? :C

  ReplyDelete
 7. Siis mistä sää noita lamppu-avaimenperiä taiot?? Meikä kolunnu Raksilan ja Limingantullin Prismojen kaikki laukut läpi, ja niissä oli vaa jotai maatuskoja..:| Ku en haluis ees sitä laukkuu, ku pelkästää sen lampun.

  ReplyDelete
 8. minttu: mää voin myyä sulle ton yhen :----D

  ReplyDelete