Tuesday, March 06, 2012

S: hullut viikot

No huhhuh ! Eipä paljon ehi bloggailemaan tämmösinä viikkoina. Kaks viimestä viikkoa on ollu yhtä hullunmyllyä, ku eka oli synttärihommia ja nyt sitte remppahommia. Välissä pitäs aina tehä tukkahommiaki, mutta onneks nyt on sentään hiihtoloma. Tännään käytiin Ikeassa ja voi elämä tätä rahan menoa taas.Meni vähä aikaa ku noita kakkuja piti leipoa useampiki ! Onneks äiti autto mua leipomishommisa viime viikolla, ku muuten en ois töitten jälkeen mitenkään ehtiny. Oli muuten hyvvää kakkua !Olohuone kurkkaus <3 JP rappas tapetit pois ja nyt ois vuorossa maalaaminen, mutta tuo hiton katto on jottain liitujuttua mikä tippuu alas maalatessa, että saa nähä miten sen kanssa käy ..Ja meikän erittäin usein lähiaikoina päälle eksyny asu ! Koirapaita: Citymarket, 5€, neule: Citymarket: 10€, housut: GT 49,90€.


Tahtosin niin paljon bloggailla kaikista kivoista jutuista, mutta aika ei näköjään yksinkertasesti riitä. Jos ois fiksu ni ois nytki rapsuttelemassa tapettia seinästä, ku kerran loma on. Huomenna pittää tehä kyllä pitkä päivä, nimittäin perjantaina on sitte lähtö Helsinkiin kattomaan RA:ta, joten menee viikonloppu vähän hukkaan remontin suhteen.

Että jos meikästä ei kuulu vähhään aikaan täällä, ni älkää olko huolissanne, palaan blogin ääreen mielelläni heti kun on aikaa :3

1 comment: