Friday, March 02, 2012

P: Under Control

Tänään on ollu melko kiva päivä, ainakin tähän asti, vaikka treenit peruuntukin. Olin kahvilla hyvän kaverin kans ja häntä odotellessa tein vähän tarpeellisia ostoksia ja kahvittelun jälkeen poikkesin vielä kirppiksellekin ja löysin pari kivaa juttua!

Kirppikseltä löyty kaks ihanaa neuletta, kummatkin miesten, mut tykkään just tommosista isoista ja rennoista neuleista. Vasemmanpuoleinen harmaa yksilö on alunperin H&M:n ja ihanan paksua 100% puuvillaa :) Kustansi 5€, ei paha mielestäni vähän käytetystä puuvillaneuleesta.

Sininen CTRL-neule löytyi samasta pöydästä ja oon muistaakseni joskus aiemmin ihastellu tämmöstä samanlaista jossain :)

Tää maksoi 8€ ja on myös hyväkuntoinen.

Samasta pöydästä löytyi vielä ihana violetti CTRL:n pipo, tää oli 3€ :) Nyt voin sit heittää mun akryylihirvityspipot hyvillä mielin roskiin.

One Waysta kävin ostaan Dr. Denimin Plenty -farkkuleggingsit. En tykkää yleensä farkkuleggingseistä mut kesällä ostin tommoset samanlaiset matalammalla vyötäröllä varustetut Kissy-housut ja ne oli tosi hyvät (istuin töissä haarukan päälle ja ne repes :'D). Nää on ehkä parhaimmat housut jalassa mutta myös todella tiukat ja lahkeet on tarpeeks kapeet mun makuun ja vyötärö on just oikean korkuinen. Vois ehkä käydä ostaan toiset tämmöset varastoon jos rikastun yllättäen. On sit varaa istua haarukan päälle taas :D

Levykauppa Äxästä kävin hakeen No One Is Safen uuden LP:n, jonka mukana tuli kans albumin CD-versio. En ees muista millon oon viimeks ostanu levyjä, mut tykkään kannattaa suomalaisia artisteja ja tää on ehkä parasta hc:ta mitä oon tänä vuonna kuullut. Plus että tykkään LP:istä :)

Kuulokkeet meni TAAS rikki ja kävin ostaan uudet, koska edelliset pitäs käydä Oulussa vaihtaan takuun piikkiin. Jospa nää nyt kestäis taas muutaman kuukauden. Rakastuin noihin timanttikuulokkeisiin. Ostin nää Clas Ohlsonilta ja makso 15€.

En halua ees laskee paljonko köyhdyin tänään, mutta nää oli kaikki niin kivoja ja osa jopa tarpeellisia ostoksia, että ehkä en mieti tota hintapolitiikkaa nyt :D Semmosta tänne, nyt jatkan rentoiluillan viettoa. Hauskaa viikonloppua!

P.S. Kerrankin hyvä otsikko, oon kuunnellu viimeset pari päivää nonstoppina The Strokesia (niitten biisi on Under Control) ja kuvissa on CTRL:n vaatteita! Happy :D

6 comments:

 1. Meneekö sulla noi kuulokkeet rikki siis silleen, että ne katkeaa tuosta kohdasta missä ne on kiinni soittimessa? Oliko hyvin selitetty :'D Omat kuulokkeet menee ainakin siitä aina rikki kun kierrän ne kuulokkeet iPodin ympärille. Ostin tuossa sitten pinkit Skullcandyt ja mies neuvoi, että kannattaa ottaa ne kuulokkeet irti siitä soittimesta ja kieputtaa sitten kerälle niin, että laittaa vaikka ponnarilla kiinni. On muuten sekä helppo pitää mukana että ehjänä nuo kuulokkeet tällä tavoin!

  ReplyDelete
 2. Dark Shadow: Mulla on ollu nyt kahdet pinkit Skullcandy Paul Frankit, ekat meni silleen et toisesta kuulokkeesta ei kuulunu enää mitään (niin käy melkeen aina) ja nyt toisella kerralla kuulu vaan biisien taustat ja paperinen soundi. Oon pyöritelly sitä johtoa niin se on sieltä poikki just mistä ne laitetaan soittimeen kiinni. Toi vois olla hyvä idea :) Näin kans Clas Ohlsonilla semmoset kuulokkeet mihin se johto menee semmosen jutun sisälle vähän ku imurissa :D Ne vois olla ehkä paras ratkasu! Toisaalta ihan sama käydä vaihtamassa uudet aina takuuseen :')

  ReplyDelete
 3. Hei miltä kirpparilta sää löysit nuo? :)

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. ihania juttuja, varsinki toi ctrl.n neuletakki! ::) itelläniki meni ennen aika ahkeraan kuulokkeet rikki kun pidin ipodii taskussa, kun niihin tuli semmonen juttu et jos sitä johtoo ei paina sormella tiettyyn asentoon, sielä ei kuulu mitään :D tuntu hirveeltä ostaa joka kuukaus uudet kuulokkeet mut onneks oon oppinu nyt ettei niitä kannata pitää taskussa... :D

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Nanne: Noi oli Kyttälän kirppikseltä :) Siel ei kyl muuten ollu mitään, yks kiva pöytä vaan :(

  Ansma: Tänks, se on kyl kiva :) Joo just samalla tavalla mulle käy aina! :D Tästä lähtien vois muistaa ainakin irrottaa sen johdon soittimesta, kyllästyttää tuo kaupassa kuulokkeiden perässä ravaaminen :')

  ReplyDelete