Friday, February 24, 2012

S: YesStyle-ostokset .. vihdoinkin !

Joo eihän siitä taida olla ku puoltoista kuukautta kohta ku tilasin YesStyle.comista ja eilen sain vasta paketin ! Viivytys johtui siitä, että yhtä tilaamaani mekkoa odoteltiin varastoon. Kun vihdoin n. 25 päivän odottelun jälkeen kyselin asiaa, niin ohops, se mekko olikin kokonaan loppu. En tiiä kauanko olisin joutunu oottelemaan, jos en ois kyselly missä tilaus viipyy ..

Muutenki tuntuu että aika moni asia on menny pieleen tässä lähiaikoina, minkä takia ei oo tullu postattuakaan vähään aikaan. Mm. ei nähtävästi saada yhtä kämppää, joka ois ollu ihan huippu hyvällä paikalla jne. Plaaaaaaa.

Nonee, ne ostokset ny kuitenki:
Featuring Rapsu a.k.a Raipe. Melekonen linssilude ! Molemmat mekot on siis CatWorldin ja ihan super mukavia päällä *__* Kannatti ehkä oottaa !


Yks isoin syy tilaukseen oli, että mun lempimeikkijuttu vetelee viimesiään:
Mää luulen että vähänkin pitempään blogia seuranneet on nähny täällä varmaan lähes identtiset kuvat tommosesta Anna Suin irtopuuterista, mutta eihän tota voi jättää kuvaamatta ko se näyttää niin hienolta ! Ei sillä ettenkö vois ostaa tota jo ihan ton huiskun ja rasian takia, mutta puuteri on muutenkin tosi toimiva, ihanan tuoksuinen ja riittoisa.Aamulla ennen töihin lähtöä oli tylsää, ni päädyin sitte ekaa kertaa pelleilemään JP:n macin photoboothilla .. Muutenhan tolla ois helppo ottaa kuvia, mutta laatu ei kyllä päätä huimaa. Piti ny kuitenki ottaa vähän kuvia ku tukka oli kerranki hyvin !

3 comments:

 1. tai sit rapsu vaan katteli että ompas maukkaan näköinen välipala tuossa ihan nenäni edessä...... :/

  kuitenkin siis ihana toi mekko jossa on pitsiä!

  ReplyDelete
 2. oi mikä ihana kilppari * v * ♥
  Herrajumala minulle Anna Suita myös. Mikä pakkaus!

  ReplyDelete
 3. Mira: Ei se syö tumman värisiä vaatteita, vaaleita vaan !

  Nukke: Hahaa XD <3
  Anna Suin kosmetiikka on kyllä semmosta, että ehkä on melkeen hyvä ku sitä ei saa Suomesta ni ei mee kaikki rahat niin helposti ...

  ReplyDelete