Sunday, February 12, 2012

S: pizzaperjantai jne !

Olipa kiva viikonloppu ! :3 Perjantaina oli ehkä kivointa, ku käytiin poikien kans eka shoppailemassa Zeppelinissä ja sitte mentiin Tomille tekee pizzaa ! Ku pojat sauno ni meikä pääs sitte ekaa kertaa elämässä opettamaan koiralle temppuja ja Laku oppiki aika hyvin jo menemään maahan :---D Sori vaan Tuija, en tienny että ois pitäny opettaa "pötkölleen" :'D


Zeppelinistä löyty monta kivaa alennuksessa olevaa juttua:Kesää odotellessa.. Sandaalit Dinsko 6,45€, nimittäin noi ale-hinnat oli vielä puolitettu.
"Rieskakotelo"... JP ei vissiin arvostanu meikän super hienoa uutta laukkua. Alunperin oli hintaa ollu n. 35€ Micksissä, mutta nyt enää 9,95€ ! Sillain aika jees, ku olin kuolaillu tuota jo täyshintasena.
pipo1: h&m, 7€ - pipo2: Seppälä, 4€
Päivän silmämeikki:


Kuvassa näyttää kyllä aika tylsän tavalliselta, mutta näin kyllä vaivaa : D Oon kyllä aika mielissäni noista piilolinssestä, mutta ei niitä kyllä viikolla tuu käytettyä, ku on se aikamoista säätämistä noiden kanssa.

Ja meijän pizza, omnom:


Ite tehty pizza on kyllä aina ihan älyttömän hyvää. Tosin tän tekemiseen osallistuin lähinnä kattomalla ku pojat teki :------D Ok, levitin sentään ees tomaattisoosin !Ja huomenna jatkuu taas harjottelu parturi-kampaamo Avant Stylessä ! Oikeestaan aika kiva mennä töihin, tosin oishan se myös kiva jos viikonloppu vois jatkua vielä vähän pitempään .. Huomenna meen myös kattelee mahdollista uutta kotia, joten oon suhteellisen fiiliksissä siitäkin x)

No comments:

Post a Comment