Tuesday, February 14, 2012

S: Hyvvää ystävänpäivää ! :3

Eli siis hyvvää ystävänpäivää kaikille meikän ystäville ! Oon aika onnekas on noita ystäviä niin monta :3 Toisaalta vähän harmittaa tämmösenä päivänä, ku huomaa miten kauas monet tärkeet kaverit on ajautunu, kun niin monet on muuttanu jonnekin pois täältä :c
Unohin laittaa päivän asusta kuvaa edelliseen postaukseen, joten laitetaampa se nyt tähän:Pukeutuminen on valitettavasti ollu vähän ykspuolista lähiaikoina, ku harjottelussa ei viiti pitää ihan parhaimpia vaatteita, ku ne vois esim. sotkeutua väriin. Mustat vaatteet on ollu kovassa käytössä, ku jos niistä lähtee väri jostain kohdasta, ni on helppo vaikka tussilla värittää päälle .. Mutta hei, eipä sentään tarvi käyttää koulun työvaatteita !


Oon tässä pistäny rahaa myös kosmetiikkaan:1. Mun all-time suosikki ripsiväri, MaxFactorin Xperience.

2. Maybellinen Instant Anti-Age:the Eraser Eye .. Kuka näitä nimiä keksii? Anyways, uusi tuttavuus ja kyllähän tällä lähtee tummat silmänaluset helposti ja vaivattomasti. Tää on tosi kevyt iholla, eli tykkään :3

3. Oon jo vähän aikaa koittanu metsästää violettia huulipunaa. Kun kuulin tuosta Rimmelin Kate Mossin nimeä kantavasta huulipunasarjasta, joka sisältää tumman violetin (04), niin koitin sitten ettiä sitäkin useemmasta paikasta tuloksetta. Nyt onneks Anttilassa tärppäs !
Vähän fail, kun en tajunnu ottaa kuvaa, miltä toi näyttää huulissa ... Noh, etteköhän tuu näkemään tuota vielä täällä blogissa myöhemminkin !

2 comments:

  1. Tuosta huulipunasta tahtoisin kyllä nähdä kuvan tositoimissa, maukkaan näköinen :) Ihania kuvia taas. Ja hyvää ystävänpäivää!

    ReplyDelete
  2. Pittää tosiaan ottaa kuva huulipunasta in action :3

    ReplyDelete