Thursday, February 02, 2012

S: freezing cold

Jee, Pepa on näköjään palannu postailemaan tänne ! Mietinki että mitä sille on sattunu ku ei oo kuulunu mittään, mutta nähtävästi se oliki vaan muuttanu :---D Oon kyllä ollu taas niin perillä parhaiden ystävieni liikkeistä että ihan hävettää .. Mutta joo, tsekatkaa ihmeessä Pepan tän päivänen postaus tuosta alempaa !


Meikä alkaa olla parantunu ! Eilen oli vielä aika surkee olo ja koska tää on nähtävästi tarttuvaa, ni en voinu mennä vielä tänäänkään kouluun koska ois pitäny olla asiakkaiden kanssa tekemisissä. Huomenna on pakko mennä, ku on viimenen päivä ennen työharjottelua.

Eilen kävin ihan pikkupikkusella kävelyllä, vaikka nenä vuotiki kokoajan ja oli jotain -23 astetta pakkasta .... Oli pakko mennä vähän haukkaamaan happee ja ottamaan pari kuvaa ku ulkona oli niin nättiä kylmyydestä huolimatta:


Tänään oon käyttäny koko päivän nettiportfolion uudistamiseen. Postaan siitä varmaan huomenna lisää, nimittäin otan sitten mielelläni palautetta vastaan kun uusi layout on valmis.

7 comments:

 1. Waude, mitä kuvia!! Ja ihanasti muokattuja. :) Miten sä osaatkin??

  ReplyDelete
 2. Niin kauniita kuvia! Sain tästä uuden kauniin taustakuvan puhelimeeni kiitos :)

  ReplyDelete
 3. Miten upeita kuvia ja kauniita värejä ja kaikkea! Wau!

  ReplyDelete
 4. Miksi teillä ei muuten ole omia blogeja?

  Jotenkin olisi selkeämpää lukea "omia" blogeja n___n. Kun menee jutut jotenkin sekasin helposti pienessä mielessä.

  Ihania kuvia <3!

  ReplyDelete
 5. Katri: Kiitos ! :3 Vuosien harjottelun tulosta :D

  Sini: Kiitos paljon kunniasta x)

  Mira: Kiitos <:

  Panda: Yksinkertasesti siksi että ollaan molemmat aina välillä niin surkeita kirjottamaan että yksin vois olla aika hiljasta : D Toinen paikkaa aina sillon ku toinen on estyny. Pitää se varmaan jossain vaiheessa erottaa tää omiksi blogeiksi, mutta jotenki tuntus niin yksinäiseltä pitää blogia itekseen :v

  Ja kiitos ! :3

  ReplyDelete
 6. Löysin vasta hiljattain bloginne ja tänään sitten selailin tätä n. pari tuntia. Täytyy sanoa et mikä löytö ja tykkään kovaste! :)

  ReplyDelete
 7. iita: Oi, vähänkö kiva kuulla ! :3 Oon aina ihan super mielissää kun joku uus lukija löytää tänne ja varsinki jos kiinnostusta löytyy niin paljon että jaksaa selata vanhojakin postauksia ! <: Kiitos paljon !

  ReplyDelete