Sunday, February 26, 2012

S: 2 things to be super happy about

Mulla ei oikeestaan oo mitään kovin mielenkiintoisia kuvia tälle päivälle, kun en saanu kuvattua ees paria paitaa, jotka sorruin ostamaan Citymarketin alesta .. Päätä on tosiaan särkeny jo tässä kaks päivää putkeen, joten on ei paljo jaksa mittään tehä. Piti kuitenki tulla fiilistelemään, ku vaikka valitin edellisessä postauksessa että mikään juttu ei oikeen mee putkeen, ni nytpä menee sittenki ! Oon tässä ihmetelly yhtä kuvaamiseen liittyvää juttua, jonka sain vähän etukäteen synttärilahjaksi. Tosin lahja oli sen verran hintava, että pitää maksaa puolet ite :----D Lahjasta lisää, sitten ku saan sen kunnolla käyttöön.

Toinen maailman paras juttu on se, että päästään sittenki muuttamaan ! Oon varmaan vieläki shokissa asiasta, ku olin jo niin asennoitunu siihen että ei saada sitä kämppää. Siitäkin asiasta tosin tarkempaa tietoa sitten kun asiat lähtee etenemään, ku ois vähän remonttihommia luvassa.

Edellä mainittujen asioiden takia meikän on pakko alkaa ostoslakkoon, tai muuten ei oo varaa maksaa kuluja .... Viimenen turha juttu, minkä menin ostamaan, oli tämmönen söpönen muffinssipurkki Tiimarista:
Meikän postauksissa kyllä ei yleensä näy ruokakuvia, mutta tässäpä poikkeus vahvistamaan sääntöä:Tehtiin Jipen kanssa eilen juusto-jauheliha-valkosipulitäytteisiä tomaatteja ! Ollaan melekosen surkeita kokkeja molemmat, mutta uskallettiin kuitenkin koittaa jotain tommosta meille uutta ja yksinkertasta XD Oli aika hyvvää, tosin tomaatit ois voinu olla isompia, ni ois mahtunu enempi täytettä !

Tuossapa oli sitte jotain random kuvia, mitä otin tännään ku oottelin ruuan valmistumista meikän isoäitillä.

Vähän tosiaan raha-asiat nyt stressaa, mutta niin paljon kivoja juttuja eessä (RA kahen viikon päästä, RA & Snow Patrol provinssissa, synttärit, muutto jne.), joten ei varmaan kannata tuhlata aikaa murehtimalla ! Asioilla näyttäs nimittäin olevan tapana järjestyä :3

5 comments:

 1. tosihyvän näkösiä noi tomaatit, oon iteki jo pitkään aikonu tehä!:D ja mullakin on vähän rahaongelmia, kauheesti menoja ja kauheen vähän tuloja...

  http://neverruninthepool.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. JEAAa onnea siis uuden asunnon johdosta! o/

  ReplyDelete
 3. Kannattaa kokeilla tomaatin sijaa paprikaa. Hyviä on ja mahtuu vähä enemmä ;)

  ReplyDelete
 4. Kannattaa kokeilla tomaatin sijaa paprikaa. Hyviä on ja mahtuu vähä enemmä ;)

  ReplyDelete
 5. Roosa: Kannattaa kokeilla kyllä ! :3 Tsemppiä raha-asioihin !

  Miwa: thänks !

  Mira: Meikä tykkää enempi paistetusta tomaatista ku paprikasta, ni siks valittiin niitä ennemmin x)

  ReplyDelete