Tuesday, February 14, 2012

P: Ne me quitte pas mon ange

Jaahas, yllättäen postataan taas Sarkun kans samana päivänä :D Eli alempana Sarkun tän päivän postaus :) Mun piti päivittää jo eilen mutta oli niin hirvee päivä että siitä ei ois tullu mitään. Nyt siis vähän tälleen myöhässä eilisen asu ja pari muuta juttua.

Ihanaa parvekekuvailua ja mielenkiintoset asennot ja ilmeet. Mut pointtina oli kai esitellä noita maailman parhaita saappaita ja koululaukkua. Musta lyhyt neule on viihtyny päällä monena päivänä, samoin kaulaan jumittunut jättipöllö raitaa unohtamatta.

Olin ihan varma et kuolen tänään tylsyyteen (lue: vapaapäivä), mut jostain syystä oon viihtyny sohvalla piirtämässä (!) ja kattomassa Gilmore Girlsin ykköstuottaria.

Tämmöstä sotkua sain aikaan. Piirsin myös Lumikin mut siitä ehkä myöhemmin! Oisko mielessä muuten muita Disney-kaunottaria joista vois vääntää jotain tatuoitu-lävistetty-versioita? :) Inspis tais iskee pahemman kerran tänään. Tietenkin oisin voinu esimerkiksi lukea tenttiin tai tiskata.

Lopuks vielä vähän tämmönen ilmotusluontonen asia, eli myyn ton mun peruszoomiputken Huuto.netissä ja se löytyy täältä. Jos siis on tarvetta objektiiville niin ostakaa tuo multa pois, tilasin nimittäin uuden putken ja se maksaa.. :D Myös 50-millinen lähti eilen uudelle käyttäjälle ja nyt pitäis pärjätä laajiksella jonkun aikaa. Nyyh, 50-millistä tulee ikävä mut onneks kohta on uus putki käsissä jee!

Semmosta tänään. Viikonlopulta ois muutama kuva odottamassa postaamista vielä. Nyt lähen juomaan maailman parasta teetä ja katteleen vielä vähän Lorelaita ja Rorya. Toivottavasti en ala piirtään koska muuten voi aamulla tehdä tiukkaa nousta ylös.

19 comments:

 1. HALLELUJA tuo pöllö on valtava! :-D

  ReplyDelete
 2. mymlan: Eikö! Rakastan sitä liikaa :'D

  ReplyDelete
 3. saat tosta korkeintaa 2€ :-D

  ReplyDelete
 4. http://thegloss.com/beauty/disney-princesses-tattoos-312/ tuolhan ne kaik löytyy jo :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Ai melkeen käyttämättömästä putkesta? :D Googlaa pikkusen paremmin =) Joku voi tarvita tommosen esim. rikki menneen tilalle.

  SUPERVAIN: Joo mut pointti ei oo photarilla vääntää Oli Sykesin tatuointeja valmiille hahmoille vaan piirtää itse :)

  ReplyDelete
 6. Mihin mä googlea tarvin? Tuolla objektiivillä ei vaan yksinkertaisesti ole minkäänlaista jälleenmyyntiarvoa. Mutta eihän se ole tyhmä joka myy, vaan se joka maksaa.

  ReplyDelete
 7. no kylla tolla perusputkella ihan OK jalkea saa, ei kaikki kuvaa niin etta pitais olla tonnin putki omistuksessa. kuvaajasta se on muutenkin kiinni, ei putkesta.

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: Nimenomaan ;) Ja kävikö tosiaan mielessä että joku ei välttämättä halua mitään sen kummempaa putkea vaan ihan perusputken esim. rikkinäisen tilalle. TAI on ostanu pelkän rungon ja haluaa siihen halvan peruszoomilinssin. Itse en tee tuolla mitään mutta se ei tarkota sitä että jollekin muulle tolla ei ois käyttöä.

  Anonyymi: Aamen!

  Nukke: Kiitti :)

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. ^ Typoilin. Mut kiva laukku, piti kommentoida. :)

  ReplyDelete
 11. Susanna & Vuokko: Kiitos kiitos :)

  ReplyDelete
 12. Miksi kukaan ostaisi pelkän rungon ja myöhemmin tuon saman putken, joka on melkein kaikissa kiteissä? Varsinkaan tuolla hinnalla, kun paketissa tuon putken osuus hinnasta ei oo oikeastaan juuri mikään. Ja tuohon kun lisää parikymppiä, saa jo laadukkaamman objektiivin.

  Enkä mä tietääkseni missään vaiheessa sanonut että kaikilla pitää olla tonnin putki. Luetunymmärtäminen 10+ ;) Miksi aloittaa kallis harrastus jos kuvaaminen ei oikeasti kiinnosta, ja jälki on ihan sama kuin sillä pokkarillakin? Kuvaaminen todellakin on kuvaajasta kiinni, siitäkään en ole missään vaiheessa ole ollut toista mieltä.

  ReplyDelete
 13. anonyymi/susanna: kannattaa kattoo että jos meinaa anonyyminä kirjotella, että ei oo omalla tunnuksella kirjauduttu. Mulle nimittäin tuli tuo sun "anonyymi" viesti jonka eka poistit suoraan sähköpostiin sun nimimerkillä varustettuna ! Nolaat vaan ittes ku jatkat tuota anonyyminä kirjottelua ku tiietään jo kuka siellä tekstin takana on. Hienosti paikattu "Mut kiva laukku, piti kommentoida. :)" kun oikeesti siinä ei mitään typoa ollu vaan tuo viimesin anonyymiviesti, hieno homma ja onnea elämään !

  ReplyDelete
 14. Anonyymi: En jaksais jauhaa enää tästä aiheesta, mutta sanonpa nyt vielä että harmittaa se ettet voi ensinnäkään kommentoida omalla nimelläsi (joka kylläkin saatiin tietää oman mokasi ansiosta). Mutta, joku voi ostaa esimerkiksi käytetyn kameran rungon ja tarvita siihen putken. Ja tuohon parikymppiä lisäämällä et muuta saa kun 50/1.8:n joka ei aja samaa asiaa (laajakulma, zoom) vaikka jälki laadukkaampaa onkin. Seuraavasta zoomiputkesta saatkin pulittaa reippaasti enemmän. Ja usko tai älä, hyvin monelle järkkäri on vain kamera, ei sen enempää ja moni kuvaa pelkällä peruskittiputkella kaipaamatta mitään sen parempaa. Pelkkä tietynlaisen kameran omistaminen ei tee kenestäkään valokuvauksen harrastajaa ja nykyisin tuntuu että joka toisella järkkäri onkin harrasti valokuvausta tai ei. Mutta ehkäpä tämän aiheen puinti oli nyt tässä. Ainakin haluaisin uskoa niin.

  ReplyDelete
 15. Vai että nolaan itseni :D Mä en oikeastaan koskaan kommentoi muotiblogeja omalla tunnuksellani, mutta ei tuo "moka" mun maailmaani kaatanut. Valokuvaus on tulenarka aihe, mä en tajua miks porukka muuttuu aina niin peppukipeäksi pienestä kritiikistä sitä kohtaan.

  En edes tiedä miksi vaivauduin kommentoimaan koko asiaa, koska valokuvauksessa tuskin koskaan kukaan pääsee yhteisymmärrykseen. Se on muutenkin ihmeellinen muoti-ilmiö nykyään, huoh.

  ReplyDelete
 16. Vaikka sun maailma ei kaatunutkaan, niin meikän mielestä on aika noloa valehdella että oli tarkoitus kehua kaverin laukkua, ja typon takia poistit kommentin ..

  Muuten en viitsi edes tähän keskusteluun osallistua, mutta tuskinpa kukaan valokuvaa sen takia että se olisi jotenkin muotia. Eiköhän ihmiset ota kuvia yksinkertaisesti siksi, että se on kivaa?

  ReplyDelete
 17. Toi pöllö on ihan hulvattoman ihana! :D

  ReplyDelete