Tuesday, February 07, 2012

P: My radio sure sounds good to me

Aattelinpa et teen postauksen viime vuoden asuista niinku tein viime vuonnakin sitä edellisen vuoden rytkyistä. En laittanu tähän kaikkia asuja, vaan valitsin omasta mielestäni parhaat.

Vuoden 2011 eka asu tammikuulta. Yää ikävä tota tukkaa :(

Tää on helmikuulta ja ton väriset hiukset houkuttelis tällä hetkellä eniten. Vähän tommoset strawberry blonde -sävyiset. Tällä hetkellä mun hiukset ei oo minkään väriset eikä niitä oo värjätty lokakuun jälkeen. Jeejee.

Maaliskuu. Pilasin ton hameen pyykissä, mut onneks sain uuden tilalle :)

Huhtikuu. Rakastan tota hattua eniten! Ja toi paita on kiva. Harmillisesti kumpikin noista jutuista majailee edelleen Oulussa.

Tää on kans huhtikuulta. Muistan ku oli pääsiäismaanantai ja lämpöä reilut 20 astetta. Raitapaita, hattu ja Vansit ei vaan voi mennä vikaan.

Tää on toukokuun piknikiltä, sillonkin oli tosi lämmin. Hattu sopii hienosti piknik-teemaan. En malta oottaa et pääsen taas käyttään noita vaaleita kesäfarkkuja.

Korkkarit, valkonen mekko, kiharat ja iso röykkiö koruja kaulaan. Look pikkuveljen lakkiaisista. Ton mekonkin voisin mielihyvin kiskasta taas päälle kun tulis vaan semmonen tilaisuus. Ja nuo kengät. En ees muista millon oisin viimeksi käyttäny korkkareita.

Tässä saattas olla mun vuoden lemppariasu. Mustavalkoraita vaan toimii aina, en usko et tuun kyllästyyn siihen koskaan. Tällä asulla olin juhannuskarkeloissa liikkeellä.

Kesän lempparivaate oli kuitenkin ehdottomasti tuo leopardi-jumpsuit. En löytäny tähän hätään yhtään kuvaa jossa ko. vaate näkyis kokonaan. Tää oli päällä aina kun lämpötila kipus hellelukemiin. Ton laukun löysin kirpparilta 50 sentillä.

Toinen kesän lempparivaate on tietty mustat farkkushortsit. Noi päällä kerkesin myös hiihdellä kesän aikana suht moneen otteeseen.

Toinen vuoden lemppariasu ja päällä yllättäen taas raitaa! Tykkään hirveesti kans tosta pitsitopista ja käytän sitä ahkerasti edelleen.

Asu joltain elokuun lämpimältä päivältä. Solmumekot oli kans yks kova juttu silloin ja miksei edelleenkin. Viimeksikin oli baarissa päällä tuo kyseinen vaate :)

Tätä kuvaa kattellessa tulee vähän haikee olo, koska tää on mun läksäreistä. Ompelin tosta XL-kokosesta miesten bändipaidasta tommosen vähän mekon tyylisen ja se toimi hyvin yhdistettynä vaaleenruskeisiin kiilakorkkareihin.

Tää on yks viime syksyn ainoita asuja ja olin se päällä isänpäiväillallisella. Tuo jättikokonen pöllökoru oli varmaan viime syksyn paras asusteostos. Jalassa on Ruotsista ostetut lempparikorkkarit.

Tätä kuvaa ei täällä varmaan vielä ookaan ollu, eli tää on joulukuun teemabileiden Minni-asu :)

Että semmosta. Löytykö yhtään kivaa asua? :)

3 comments:

 1. Samis olkihattu ja raitajakku ♥ Tuo raita-asu on mun lemppari sun asuista - yllättäen :)

  Vitsi miten ISO tuo pöllökoru on :o minäkin tahdon!

  ReplyDelete
 2. Ihana toi raita-asu ja maaliskuun asu myös! :)

  ReplyDelete
 3. Nukke: Hehe jee ♥ Raita-asut on parhaita! :) Ja joo tuo pöllökoru on aivan sairaan iso, painaakin aika paljon :')

  Mira: Kiitti :)

  ReplyDelete