Friday, January 13, 2012

S: the air that I breathe

Jes, super raskas kouluviikko vihdoin takana ! Permanettinäyttö, eli siis 2 permanenttia kahen opettajan hiillostuksen alla suoritettu, win win. Lisäks tänään sain tehtyä rästiin jääneen amerikkalaisen parranajon sekä luultavasti viimesen kuvan mun opinnäytetyöhön. Nyt alkaa sitte opinnäytetyön loppuun kasaaminen, mutta ei muuten pitäs olla mittään stressaavia hommia ennen työharjottelua.

Kumma kyllä, ehin tänään olla myös mallina parin luokkakaverin opinnäytetyössä. Tarulla ja Neealla on aiheena meikit & kampaukset neljästä elementistä, eli vedestä, tulesta, maasta ja ilmasta. Meikä sai tosiaan olla ilma:

Tytöt lainas myös mun kameraa kuvaukseen. Tosin kumpikaan ei ollu ikinä käyttäny järkkäriä, joten laitoin ite asetukset valmiiksi :'D Saatoin vielä tehä loppusilauksen näihin pienellä käsittelyllä, mutta suurimman vaivan näki kyllä tytöt ku värkkäsivät tuota tukkaa ja meikkiä useemman tunnin !

Huomiseks ois sitte melkeen valmiina se postaus tästä mun hiusväristä, kun joku sitä joskus kaipas. Lisäks viikonloppuna voisin laittaa niitä mun oman opinnäytetyön viimesiä kuvia, nimittäin sain tänään ystävästäni Mirasta hyvin kauniita kuvia < 3

9 comments:

 1. vitsi miten upea kampaus, meikki, toteutus ja kuvat .___.

  ReplyDelete
 2. Mitä sää opiskelet?

  ReplyDelete
 3. Jenni: Kiitos ! :3

  Nukke: Tytöt kyllä ties mitä tekee *__*

  Jonna: Kiitti !

  Anonyymi: Vielä tän kevään parturi-kampaajaks :3

  mira: Kiits !

  Melanie: <3

  Emma: Kiitos !

  ReplyDelete
 4. Just tuollaisen värin haluan aivan ihana! Ja tosi hienoja kuvia!

  ReplyDelete