Monday, January 02, 2012

S: 2 x outfits + new coat

Nonee, koska meikän naamaa ei oo vähään aikaan näkyny täällä blogissa ni nyt saatteki sitte useemman pärstän kerralla !Uuet shortsit h&m:ltä kympillä ! Olinki metsästäny tommosia pussishortseja ja nyt löyty vielä alennettuun hintaan. Ei sillä että oikeestaan ostasin normaalihintasia vaatteita nykyään ..Tässä asussa kävin sitte heilumassa siellä Tapsan tansseissa maanantaina .. Pitkästä aikaa oli päällä ite tehty violetti trikoomekko, jota buustasin sitte vähän pukemalla sen päälle vielä ton h&m:n pitsitopin. Musta muuten tuntuu että tuossaki asussa menisin kevyesti 18 kesäsestä...Kynnetki oli kivat vielä maanantaina, jopa Mert Otsamo kehu niitä :') Kuvan ottamisen hetkellä kynsiä ei ollukaan enää kovin montaa ehjää, joten jouduin vähän piilottelemaan osaa niistä kuvassa :---D

Ja sitte uus takki, joka on todellisuudessa jo pari viikkoa vanha, mutta ihana silti:
Olin kuolannu tuota melkeen vuoden EMP:ltä, mutta nyt vasta tilasin. Kuvassa se oli kylläkin harmaa, mutta paketista paljastuikin musta? Noooo, ei haittaa.


Multa on kyselty useempaan otteeseen, että miten saan hiukset pysymään kylmän sävysenä ja oonki nyt tekemässä siitä postausta. Pitää vaan vielä ottaa kuvat ens kerralla ku oon buustaamassa taas tätä sävyä niin saadaa hienoa materiaalia sinihiuksisesta Sarkusta ! :')

3 comments:

  1. the second outfit is adorable!
    and cute coat

    ReplyDelete
  2. Nukke: Meikänki mielestä ! <3

    Nicolka: Thank you so much ! :3

    ReplyDelete