Saturday, December 10, 2011

P: Bar Room Brawl

On se mukava että osaan postata asioista sillon kun ne tapahtuu :') Eli mennään pari viikkoa takaspäin hc-viikonloppuun!

Oltiin perjantaina Vastavirralla kuuntelemassa suomalaisia hc-bändejä. En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä joka muhun hc-keikoilla iskee. Se on melkeen ku toinen koti.

Vastiksen vessassa on vaikka mitä jännittävää :D

No One Is Safen nokkamiehenä oli kuulkaas semmonen setä että ei meinannu tällä tytöllä kamera pysyä kädessä. LÄÄÄÄÄÄÄÄH.

Lauantaina mentiin kattoon Keskustorille City Rail -snoukkaustapahtumaa.

Pääsin testaileen tuolla mun uutta putkeekin. Tosin toi ylläoleva on otettu vanhalla 50-millisellä.

Lauantaina oli taas keikkailua luvassa, nimittäin Von Hertzen Brothers!


Oon luukuttanu Miraclea ja Angel's Eyesia käytännössä nyt kaks viikkoa repeatilla putkeen :D

Keikan jälkeen kutsui Ruma ja halvat long islandit. Harmi kun pojista ois ollu niin hyviä kuvia mut en viitti täällä niitä julkasta :D

Irrelevantti naamakuva vol. 85347297520.

Innostuin kans piirtään. Toi on kyllä lyikkärillä piirretty, mut vaikee saada koneelle näkyyn sitä hyvin. Yyh. On se muuten jännä et miten luulen olevani oikeella alalla mut silti mua kiinnostaa luennoilla eniten piirtäminen.

Ja allekirjottaneen kämppä kyseisenä viikonloppuna. Onneks nyt näkyy lattiakin!

Mut joo, tää oli tämmönen pikaräpellys, oli pakko tulla postaan kun kerrankin netti toimii. Nyt pitäs lähtee kohti Hämeenlinnaa tanssahteleen häihin. Pitkästä aikaa saa vetää päälle muutakin kun pillifarkut ja bändipaidan. Tai joutuu, miten sen nyt sitten ottaa :D

P.S. Mun tekis mieli perustaa oma musablogi. Näitä keikkakuvia ja musiikista avautumista alkais tuleen jo joka nurkan takaa ja tää meidän blogi nyt ei oo ehkä se paras media niitten julkasemiseen :')

No comments:

Post a Comment