Saturday, November 26, 2011

S: there’s distance and there’s silence

np. Snow Patrol - New York

Jep jep, meikä on taas ihan tarkotuksella vältelly tietokonetta. Oon viime viikkoina kärsiny tavallista enemmän päänsärystä ja kunnon oksennusmigreeniki yllätti tällä viikolla. Säryn syy on vissiin jumiutuneessa niskassa/hartioissa, joten raahauduin sitte viimein torstaina fysioterapiaan. Toivottavasti se nyt sitte auttaa, ku ottaa niin päähän ku kaikki energia on poissa sen takia ku on kokoajan kipee.

Onneks kämpässä alkaa vähitellen kamat olla paikoillaan ja melkeen kaikille uuden asukkaan tavaroille on löytyny paikka. Ei sillä varmaan oo mitään väliä jos koulupapereita joutuu tilanpuutteen takia säilyttämään lattialla ... Meikkauspisteen sain kans tänään raivattua just ja just semmoseen kuntoon, että sain kutsuttua kaimani Sarkun meikattavaksi ja päästiin sitte vielä kuvaamaankin vähän:

Värjättiin toi liukuväritukka jo joku viikko sitte, mutta nyt vihdoin saatiin siitä kuvaaki :3 Kiitokset muuten mallille, ei ollu ihan helppoa tänäänkään kun joutu esim. vähän kiipeilemään puissa :''')


Yhen jutun oon muuten ostanukin tällä viikolla ! Käytiin ettii kirpparilta juttuja JP:n pikkujoulunaamiaisasuun, ni löysin tän:Ihan täydellinen peili 3,50€ ! Tosin täydellisyyttä pitää ehkä vielä vähän hioa, sillä toi kehys on semmonen kuparinsävynen oikeasti, niin mietin että josko sen maalais hopeaksi tai ihan vaan mustaksi.

Nyt meikä taitaa säästää taas terveyttä ja pistää koneen kiinni. Vietän tässä laatuaikaa omassa parhaassa seurassani, kun pojat on viettämässä iltaa jossain kaupungilla. Vois vaikka laittaa tämmöset namikaakaot tulille:


Jospa tää terveys tästä taas kohentus, niin riittäs sitä energiaa sitte tänne bloginki puolelle~

4 comments:

 1. Ihana peili, mä maalaisin sen hopeaksi! :)

  ReplyDelete
 2. oi mikä löytö! Toivottavasti pian parantuisit : )

  ReplyDelete
 3. Sarkku on niiiin kaunis <3 Nuo hiukset on niin hienot että melkee vaadin itelle samanlaiset :')

  ReplyDelete
 4. Jonna: Maalasin hopeaksi x)

  Nukke: Pikkuhiljaa helpottaa, kiitti :3

  Tupsu: Jep : D

  ReplyDelete