Wednesday, November 23, 2011

P: Wickedly Good

Tuunpa heitteleen teitä viime viikolla olleen Kvelertakin keikkakuvilla kun tuo tenttiin lukeminenkaan ei nyt oikein ota sujuakseen. Mua ei varsinaisesti innosta se, että kyseinen tenttikirja on ruotsiksi. AAAAAAAA.

Mut joo, keikka oli super oossöm, paras jolla on koskaan ollu! Tietenki vaikuttaa että ko. bändiä on tullu luukutettua erittäin paljon, mut myös se että pääsin ihan lavan eteen huutaan muitten hc-fanien kans ja laulaja oli just mun kohdalla ärjymässä vastaan. Hehe. Ihanaa ettei ollu turva-aitoja tai muuta sheissee ja kuvata sai niin paljo ku sielu sieti.


Rakastuin tohon basistiin. KUUMA! Käviskö joku hakeen sen mulle Norjasta?

Oli kyllä niin mahtava fiilis keikan aikana ja sen jälkeen. Eikä mua haittanu sekään et kamera vähän kastu laulajan hiestä haha. Ihanaa oli kans ku kaikki huus we want moren tilalta "en gång till!".

Lämppäribändejä oli kolme, Doomriders, Toxic Holocaust ja The Secret, joista näin kaks ekaa.

Tykkäsin aika paljon Toxic Holocaustin blondista laulaja-kitarista ja old school punk -meiningistä.

Doomriders iski uusista tuttavuuksista eniten. Jos tykkäätte Cancer Batsista, tuutte tykkään kans Doomridersista :)

Semmosta, keikka oli hintansa arvonen. Tällä viikolla ois kuvattavana Von Hertzen Brothers, suomalaisia hc-bändejä ja Keskustorilla kisattava City Rail -snoukkatapahtuma. JEEEE. Elämä on niin siistii, Tampere I U!

Valitettavasti asupuolella ei juurikaan tapahdu mitään ilman kameranjalkaa. Ja raahustan muutenkin ympäriinsä pillifarkuissa ja bändipaidoissa, joissa ei oo mitään nähtävää. En oo shoppaillu vaatteita tai kyllä mitään muutakaan sen kummempaa viime aikoina, koska jotenki alkanu turha kulutushysteria vituttaan. Mut viikonloppuna aattelin käydä metsästään vihdoin punamustaruutusen paidan ja prätkäbootsit, joten wish me luck! Saattaa olla kans et tilaan pari bändipaitaa ja roller derby -juttuja.. Eli se siitä kulutushysteriavastasuudesta sitten :D

3 comments:

  1. upeita kuvia ! Ihanaa ku oot niin fiilareissa : ) tulee hyvä mieli itellekkin!

    ReplyDelete
  2. Mä ite kävin noiden helsingin keikalla ja tosiaan multakin jäi the secret näkemättä. Tulin paikalle just ku lopettivat. Doomriders oli kyllä hyvä, mut toisaalta sitähän kaikki mun tutut oikeastaan olivatkin hehkuttaneet ja jos bändin laulajakitaristina on Convergen basisti, ni laatuahan sieltä oli tulossa. Toxic Holocaust jotenkin meni mun ja seuralaisen mielestä huumoripuolelle. Naurettiin vaan koko keikan ajan, vaik olinkin selvinpäin. Itse pääakti oli pienoinen pettymys, mut se saatto kyl johtua ihan vaan siitä, että jo kesällä tuli nähtyä ilosaaressa ja kun mitään uutta materiaalii ei ollu eikä niiltä oo ku se yks levy, ni jotenkin ei vaan enää iskeny. Ois jotain uutta kaipaillu.

    ReplyDelete