Wednesday, October 05, 2011

S: dasdasdasdasd

Jeppisjee, vähä venähtäny meikäläisellä tämä postausväli taas hyvistä syistä. Onneks meijän ihana Pepa on pitäny lippua korkeella ja jaksanu päivittää sillä välin ku mää oon ollu kiireinen ! Arvatkaa onko mulla muuten tuota kamua ikävä - onneks nähhään vissiin tällä viikolla ku Paula tulee käymään Oulussa :3

Meikän harjotteluhan nyt sitte loppu ja voisin itkee asiasta kilometrin mittasen postauksen verran. Tykkäsin hulluna olla töissä tuolla tukussa ja nyt ottaa maailman eniten päähän olla takas koulussa. Etenkin, kun lukujärjestys on ihan perseestä -___________- Ei ollu mitään ongelmaa olla 8h joka päivä töissä, mut 3 x 8h päiviä koulussa on ihan tuskaa :C Varsinki ku maanantaina on koulu 12-20 ja muina päivinä alkaaki sitte aina kaheksalta aamulla koulu. Ei sovi meikälle nuo noin aikaset herätykset ku ulkona on herätyskellon soidessa vielä ihan säkkipimeetä. En tiiä onko tässä joku kiirestressi, syysmasennus tai jälleen vihoitteleva kilpirauhasen vajaatoiminta takana, mutta sen voin kertoa että oon ihan super väsyny. Koulumotivaatioki on ihan nollassa, niin pitää tässä nyt katella että miten tästä selviää.

Valitus sikseen, mutta lupaan tässä nyt sitte palata jälleen blogin pariin kun sain nyt vihdoin aukastua tän päivitysikkunan. Tällä kertaa mulla ei oo ku muutama turha luontokuva postattavana, mutta eiköhän tää tästä !Harmi ku ei tullu kuvailtua asujakaan harjottelun aikana, oli nimittäin niin huippua ku ei tarvinu miettiä vaatteita sen mukaan että "mitä jos tää sotkeentuu", toisin ku useimmiten koulussa. Kuvaamisesta puheen ollen, sitäki on tullu tehtyä lähiaikoina vaan pakollisissa hommissa, kuten häissä jne. Jotenki semmonen fiilis tuostaki aiheesta että lopputulos ei oo ikinä tarpeeks hyvä ja ASD.

Tosiaan, piti lopettaa se valittaminen :---D sry ! Pitänee vaan pitää katse kiinni kalenterissa ja kuun lopussa, kun lähetään sitte sinne Lontooseen. Jospa se inspiraatioki sitte löytyis viimeistään sieltä !

(Piti ajastaa tää tiistaina tehty päivtys keskiviikoksi, ku huomasin et Pepa oliki tehny jo tälle päivälle hienon Hullut Päivät-kollaasin, niin aattelin et haluutte nähä ennemmin sen kun tän angstipostaksen ;D)

2 comments: