Sunday, October 30, 2011

P: Interfail Part. II

Tässäpä ois seuraava osa feilausta. Pahoittelut ettei postaus ehtiny aiemmin eetteriin, oon nimittäin ollu muuttamassa ja viikonloppuun kuului mm. 12h:n Oulu-visiitti. Junailu ei sitten ota loppuakseen millään!

Tässä ois sitten Etelä-Saksan maisemia, joissa viihdyin semmoset 4 päivää reissusta. Ulmissa olin kaverin luona suurimman osan ajasta ja tehtiin päivän reissu Müncheniin.

Jokimaisemia. Tonavahan se siinä. Ilma oli mitä parhain maisemakuvausta ajatellen. Reissussa oli kyllä muutenkin melkein koko ajan mahtavat kelit, jopa Lontoossa!


Ulmissa on maailman korkein kirkontorni, jonne kiivettiin. Tosin ihan ylös asti ei päästy mun mammailun ansiosta, joten kiivettiin tohon asti mistä toi terävä piikki alkaa. Ja voin kertoa että mikäli korkeanpaikankammo on teille tuntematon käsite, vähintään klaustrofobia iskee noita kapeita kierreportaita kiivetessä.

Nää on jo siltä korkeimmalta kohdalta jonne päästiin.

Voin kertoo et laajiksen puuttuminen harmitti tässä kohtaa enemmän kuin paljon. Ois saanu niiiiiin komeita kuvia että!


Meikäläinen hengailemassa Münsterin tornissa. Ignoratkaa väsynyt reililook, tuttu juttu niille jotka reilillä on käyny. Voin kertoa että ekan kahden päivän jälkeen oma ulkomuoto ei jaksa kiinnostaa edes sen millin vertaa. Mielessä pyörii ajatus lähinnä omasta sängystä, kunnon vaelluskengistä ja Conversejen mukaan ottaminen tuntuu ajatuksenakin jo helvetin naurettavalta idealta.

Käytiin pyörähtään kans osittain veden päälle rakennetussa Ulmin vanhassa kaupungissa, jossa on mm. hauska maailman vinoin hotelli.


Saattaa olla myös että Ulmissa oli parit bileet ja Bayão maistui muutamaan otteeseen.

Yhtenä aamuna sitten päätettiin että kävästäänpä Stuttgartissa. No, myöhästyttiin junasta eikä jaksettu kuluttaa tuntia seuraavan odottamiseen, joten lähdettiinkin sitten hetken mielijohteesta Müncheniin. Lähijunan ikkunasta näkyi kivasti paikallista maalaismaisemaa.

Koska oltiin nukuttu edellisenä yönä ehkä 2 tuntia, keskityttiin lähinnä puistossa nestepitoisten elintarvikkeiden nauttimiseen auringonpaisteessa.

Käytiin kans tsekkaan parit paikalliset tötteröt.


Näytän kyl taas niin ihanalta että huhheijaa. Vaan ei se mitään, München oli mielenkiintonen ja yleisfiiliksenä jäi jostain syystä mieleen Rooma. Käykää jos sielläpäin liikutte.

Vielä ois sit käsittelemättä Pariisi ja Lontoo, toivottavasti jaksatte lukee :)

2 comments:

  1. mielettömän upeita kuvia!
    Oih, pariisi ja lontoo... toivottavasti itekkin joskus pääsisin vielä kummassakin piipahtamaan : )

    ReplyDelete
  2. Nukke: Hihi kiitti :) Toivottavasti, upeita paikkoja molemmat :)

    ReplyDelete