Tuesday, October 04, 2011

P: Havets herrer

Taas se helvetin ärsyttävä keltainen raamattu tipahti postiluukusta. Ja miksi se täytyy aina selata läpi? Viimeksi käväisin nopeasti Hulluilla päivillä hakemassa kuolaamiani Iittalan Satumetsä-astioita. Toivottavasti tällä kertaa ei tartte edes käväistä :D Siellä tulee nimenomaan hulluksi.

Onneks Tampereen Stockmann on sijoitettu niin että mun ei tarvitse kävellä joka päivä miljoona kertaa sen putiikin ohitse. Paitsi jos herään huomenna vahingossa pari tuntia liian aikaisin ja käväisen katsomassa paria juttua..

Siellähän ois nimittäin Canonin 50mm/1.4, tuo himoitsemani objektiivi suht näppärään hintaan. Mutta jostain järjettömästä syystä sitä saa vain Helsingin Stockalta?! No, lompakko kiittää mutta yhyy silti :(

Kuolasin kans hetken miljoonan kellon perään joita katalogista löytyi. Mun kellon sekuntiviisari menee mukavasti 3 sekkaa eteenpäin ja yhden taaksepäin, joten uuden hankinta vois olla ajankohtaista. Ja jos kello on näyttävä niin muita asusteita ei juurikaan asuun tartte :)

Silmää viehättää myös nuo valkoiset Marimekon suorakaiteenmuotoiset Oiva-lautaset ja Luhdan harmaa päiväpeitto näin uutta tulevaa luukkuani ajatellen. Kämppään ois tarkoitus tulla vaan lähinnä mustaa, valkosta ja harmaata, eli harmaa päivis ois täydellinen. Mun kämppään ei mahdu edes sohvaa tai nojatuolia, joten kaikki sisustuselementit on otettava käyttöön :D Haluan kans valkosen TV- & tietokonenäytön ja valkoset kajarit, rahaa semmosiin ei tietenkään oo mut aina saa haaveilla :)

Pari kivaa rytkyäkin lehdestä löytyi, mutta ne nyt ei välttämättömyyksiä ole vaikka en ookaan ostanu uusia vaatteita ainakaan miljoonaan vuoteen (lue: noin kahteen kuukauteen). Uudet sisäurheilukengät ois hyödylliset myös.

Hulluilla päivillä kyllä kulutushysteria saa aivan uusia merkityksiä :D Semmosta, mites upposko teille jotkut jutut? Ja ootteko menossa heti huomenaamulla ostoskeskuksen ovelle jonottaan? :D

1 comment:

 1. Hi!!
  I really love your blog!!!!
  I follow you :D
  ... maybe if you want, you could take a look at blog, I hope you like it, and if you want, follow me back!! ;)
  Kisses!
  http://modacapitalblog.com

  ReplyDelete