Thursday, October 27, 2011

P: Fuck everything

Jaahas, Sarkku seikkailee jossain kohti Lontoota (jossa sijaitsee tällä hetkellä myös armas veljeni) ja itse tulin sieltä viime sunnuntaina kotiin, joten voisin varmaan tässä vaiheessa heittää kehiin kuva-arsenaalia mun 10 päivän interraililta. Ekana vuorossa ois Pohjois-Saksa ja Hollanti.

Lensin siis alunperin Tampereelta Bremeniin Ryanairilla, eli Raikulla (tai Rainerilla kuten isoisäni sanoi) ja Bremenistä nappasin sit heti ekan junan kohti Damia.

Junaa piti vaihtaa kerran Duisburgissa ja kävin vähän kattelemassa paikallista meininkiä vaihtoajan puitteissa.

Interrailin paras puoli on kyllä se vapaus. Otat vaan junan jostain jonnekin eikä sulla periaatteessa ainakaan pitäis olla kiire minnekään. Euroopan junat on yleensä myös ajoissa, poikkeuksena VR.

Duisburgissa kävin katteleen vähän paikallista puistoa, street arttia ja Starbucksia :')

Iltapäivällä johonkin aikaan saavuin Amsterdamiin, ja ehkä vähän harmittaa että en sen kummemmin kerenny kaupunkia ihmetteleen ja sisäistään.

Mun majailupaikka sijaitsi tuolla Damin kaakkoisosassa, vähän tuolla lähiömeiningeissä mut kivaksi paikaksi osottautui.

Käytiin vähän ulkoileen ja nautiskeleen paikallisesta elämästä. Seuraavana päivänä suunnattiin Haarlemiin, joka on parikymmentä kilsaa Damista länteen, ja vuorossa oli viime vuoden tapaan NSD eli Never Say Die!

Jos keikkakuvat ei kiinnosta, niin skipatkaa nää. Omaa mieltä lämmittää kuitenkin pari otosta näistä erityisen paljon.

NSD:n line up oli vähän köyhempi kuin viime vuonna, mut mukana oli siis Vanna, The Word Alive, The Human Abstract, As Blood Runs Black, Emmure, Deez Nuts ja Suicide Silence.

Emmure vetää. En kuulu kyseisen poppoon faneihin, mut kuvaaminen oli kivaa!

Ja bändi, jonka takia paikalle vaivauduttiin, oli odotusten arvoinen: Deez Nuts! Sain jalasta päähän kaks kertaa mut se ei menoa hidastanut.

Tykkäsin kans As Blood Runs Blackista ja The Human Abstractilla tais olla surkeesta nimestään huolimatta pari oivaa rallia, mut muut bändit oli vähän plaah. Odotusten arvoiseksi osottautui kuitenkin kans mun toinen lemppari Suicide Silence. Parhaat otokset onkin kaikki siltä keikalta kun valot oli kerrankin kohdillaan.


Viimeset biisit, kun koko yleisö kiipee lavalle laulaan bändin kans, on melko veret seisauttavaa katseltavaa. Tunnelma oli kirjaimellisesti katossa.


Ja ens vuonna taas uudestaan, kiitos ja aamen! Pakko kyllä kehaista tota Keski-Euroopan keikkameininkiä vähäsen. Suomessa järjestelyt ja kaikki on jotenkin niin "jäykkää", "kiellettyä" ja keikkalippujen hinnat pilvissä. Tonne NSD:llekin lippu maksoi 20€ ja täällä saman verran saa pulittaa yhden suomalaisbändin keikasta, mikä on kyllä harmi koska keikoilla kävis mieluusti useamminkin.

Anyways, keikalta selvittiin hengissä ja seuraavana aamuna käänsin nokkani kohti Etelä-Saksaa. Paloin jo halusta päästä tutkiin uusia huudeja :) Kuvassa Kölnin tuomiokirkko, joka on kyllä vaikuttava näky. En tiedä millä putkella tota sais kuvata että se näkyis kokonaan, mutta jos joskus liikutte tuollapäin, käykää ihmeessä katsomassa! Vaihdoin itse junaa Kölnissä ja tuomiokirkko on just rautsikan vieressä et ehdin käydä vilkaseen kyseisen pytingin ja nappaan pari kuvaa.

Semmosta. Ens postauksessa ois vuorossa Etelä-Saksan maisemia.

4 comments:

  1. vautsi, uskaltaispa itekkin lähteä joskus reilaamaan :) Ihan saakelin upeita keikkakuvia. Fiilis kyllä tulee tosi hyvin esille!

    ReplyDelete
  2. Nukke: Suosittelen! :) Se on ihan mukavaa ja turvallista touhua varsinkin Länsi-Euroopassa. Kiitos paljon!

    ReplyDelete
  3. Upeita kuvia! Siis todellakin fiilis välittyy, vautsi.

    ReplyDelete