Saturday, October 01, 2011

P: Fallen Leaves

Päätin lähtee tänään kuvaamaan, koska ilma oli mitä mainioin. Käännyin kuitenkin aika nopeesti takas kun huomasin ettei mulla ole mitään kuvattavaa eikä kamera tykännyt musta tänään ollenkaan. Loppupäivän oonkin sitten haaveillu laajakulmaobjektiivista ja tripodista. Ja ehkä ihan vähän pukeutumisinspiraatiosta ja, noh, elämästä ylipäätään.

Laitoin pitkästä aikaa jalkaan rakkaat Vansin Erani. Voisko joku lahjoittaa mulle tämmöset musta-harmaana? Kiitos. Vaahteran lehtiä on muuten meidän katu täynnä. Tossukuvan otin keskellä tietä.

Meidän tiellä on myös omenapuu! Odotin että puusta ois tippunut omppu kun kuvailin. Omnom. Onneks ei tippunut, tänään on ollu just semmonen päivä et se ois todennäköisesti tippunut kameran linssiin tai allekirjottanutta päähän.

Värisuora. Ain't it pretty!

Aattelinpa sitten että otan kans pari kuvaa itsestäni kun ei muutakaan inspistä tyhjästä ilmaantunut. Lopetin kuitenkin suht nopeesti kun tulos oli allaolevan mukaista.

Tarkennus nurtsissa? Missä kaukosäädin? No sitä ei ollut! Sarjassamme näin otat itsestäsi kuvia blogiin. Voisin melkein tehdä teille jo tutoriaalin aiheesta.

Tässä tuton eka osa:

Semmonen päivä tänään siis. Loppupäivän oonkin sitten viettänyt googlettelemalla eri objektiiveja ja pelaamalla Pet Societya. Älkää ottako mallia.

Ainakin rahka oli hyvää. Päivän kohokohta ilmeisesti.

Joo jos menis vaikka nukkuun tai jotain :')

7 comments:

 1. tää postaus sai jotenkin hymyilemään. tykkään hirmusesti näistä kuvista, osaat kuvata hyvin. :-)

  ReplyDelete
 2. aiiiiih miten ihania kuvia *__* miks täällä oulussa ei oo yhtä värikkäitä lehtiä ku siellä!! :C

  ReplyDelete
 3. Voi että! rakastuin ihan ensisilmäyksellä sun blogiin ♥ siis oikeesti, aivan ihana :) nyt on kyllä pakko sanoa et oon hirmusen kateellinen: oot täydellinen, sun blogi on täydellinen ja noi kuvat on täydellisiä.

  Huhuh, nyt menee kyl hehkutteluksi mutta no big deal! :D

  (ja joo tosiaan mun google-tili temppuilee, nii en pysty sillä kommentaattoroimaan!)

  ReplyDelete
 4. mymlan: Tänks :) En kyllä tiiä :( Eikä siellä mun mielestä oo hirveesti vaahteroitakaan :0

  Elina: Aww kiva :') Psst. Niin meitähän on tosiaan sitten kaks :) Mun kuvat nyt on täydellisestä kaukana mut Sarkun ainakin lähentelee sitä x) Tv. P!

  ReplyDelete