Monday, September 12, 2011

S: räpsräps

Nonee, hirvee hedari, mut pakko se on nyt taas vaihteeks tulla bloggailemaan kun kerrankin ehtiin!


Eli siis paljon kivoja juttuja on tapahtunu lähiaikoina ja ekana voisin ilmoittaa että nyt on liput ostettu Lontooseen ! On suunniteltu tätä jo jonku aikaa ja nyt sitte lomapäivät varmistu niin varattiin eilen hotellikin. Lähetään siis Jipsun, Tupsun ja Tomin kanssa reissuun syyslomalla.


Käytiin vertailee hintoja T:n & T:n luona ja Laku oliki meitä jo pihalla vastassa ja saatoin saaha muutaman pusun:


Kaks söpöä.

Pikaista paranemista muuten meijän Tupsulle, toivottavasti söpö-Laku piristää ! :>Ja meikän asu ! Kerranki ku on korkkarit jalassa ni eiköhän ne uppoo nurmikkoon niin että ei näy kuvassa ..


Tänään oli sitte harjottelupaikassa Nouveau Lashes -ripsipidennyskurssi ja meikä pääs malliksi, jee ! Sillai mulla kyllä on aika pitkät ja tuuheet ripset, mutta jos ilmaseks pääsee kokeilemaan niin eikai sitä voi kieltäytyä :D

Lähtötilanne:Lopputulos:


Aika jees :3 Tosin jouduin repii yhen irti toisen silmän ulkonurkasta ko se oli ehkä liian raskas/pitkä ja painovoima vei voiton, joten se roikku lähes poskella.


Sitte vielä yks uus juttu:


Uuet leikkaussakset < 3 Ostin vielä tommoset halvat, ku ei ollu varaa useemman satasen saksiin. Ja hei, noissa on pinkkiä ja mustaa ni eikö se oo ihan sama onko ne hyvät vai ei, jos ne on hienot !

...

4 comments:

 1. Hahaa, ostin just pari viikkoa taakkepäin samat sakset ! Hyvät on kyllä :3

  ReplyDelete
 2. EIKÄ! Ihan epistääääää. Tuo sun ripsien lähtötilanne on se, minkä meikä saa aikaan lämpenevällä ripsentaivuttimella ja just-sillä-oikeella ripsivärillä ähertämisen jäläkee :D Liian kiva harjottelupaikka sulla ehkis.

  ReplyDelete
 3. amazing :)
  your eyelashes are great ♥

  ReplyDelete
 4. iinaiina: Hahaa :D oli kyllä hyvät, leikkasin niillä tänään ekaa kertaa !

  minttu: phöh :D

  Nicolka: Thanks, I have extensions on the 3rd & 4th pic :p

  ReplyDelete