Tuesday, September 06, 2011

P: Shipwrecked bones carry my seasick heart home

En voi uskoa että nyt on jo syyskuu! Mihin se kesä meni? Oon ollu koulussakin jo viikon (jota mulla on runsaat 6h viikossa btw), kävin tänään työhaastattelussa yhteen paikkaan ja viikonloppuna ois luvassa vielä yks kiva uus juttu ja ehkä toinenkin tällä viikolla jos saan aikaseks.

Täällä on satanu melkeen joka kerta ku oon hinannu pyörällä kouluun, oh joy. Ainainen sadetakin ja samojen buutsien pitäminen onkin saanu mut haaveileen coolista syyspukeutumisesta ja tein kaks kollaasia mun tän syksyn lempiasuista (miten niin oon tulessa näitten kollaasien kans?).

1) Puna-musta-valkonen lemppariasu

Yllätin itteni yks päivä haaveilemasta punasista farkuista ja niiden ympärille rakentuvasta asusta. Musta ja valkonen sopii mun mielestä upeasti punaseen, myös raitojen muodossa. Pohdin hetken kans konjakkisten asusteitten kans mut musta sytyttää lopulta eniten!

Haaveilen isosta maskuliinisesta kellosta (kello ei voi koskaan olla liian iso, eikö niin Tuija!), isoista hopeisista kaula- ja rannekoruista, nahkalaukusta ja saappaista (tilasin noi saappaat konjakkisena, täydelliset), matalista nauhakengistä (rakastuin noihin mustavalkosiin) ja mustasta rennosta hippipiposta.

Yllätin itteni hieman ihastumalla tohon mustaan laukkuun ja valkoseen kauluspaitaan ja nyt en saa niitä pois mielestäni, o-ou.

2) Sini-valko-konjakki-kultanen lemppariasu

Toinen täydellinen väriyhdistelmä on sininen, valkonen, kulta ja konjakki. Asun rakensin noiden Cheap Mondayn keskisinisten farkkujen ympärille (tällä hetkellä jalassakin hehe).

Tosta laukusta mun tuskin tarvitsee mainita mitään, se on edelleen täydellinen. Samoiten noi konjakkiset nahkasaappaat, jotka oon jo tilannu. Niitten rinnalle kaipaisin konjakkisia nauhakenkiä, tykkään hirveesti noista Golden Poniesin kaksvärisistä (näin Trendissä muuten täydelliset valko-konjakkiset saappaat enkä saa niitä pois mielestä!) ja voi olla että tilaan ne kun budjetti antaa myöten (lue: en koskaan).

Kultanen kello ois hakusessa, samoiten kultaset isot rannekorut (kummatkin kuvassa olevat Michael Kors). Kuvan kauluspaita sama kuin ekassa kollaasissa, pitää vissiin hankkia tämmönen. Täydellinen yläosa asuun on vaalea neuletakki/villapaita. Täydellinen villatakki multa jo löytyykin, mutta kaipaisin kans seuraksi lyhyttä vaaleeta villapaitaa. Tai miksei pitkääkin.

Kaveriksi vielä iiiiiiso leohuivi (löytyy!) ja lämmittäviä villaisia asusteita, kuten lapaset, säärystimet ja ihana palmikkopanta, johon saatoin hieman ehkä rakastua tossa yks päivä. Aattelin neuloa tommosen ite, katotaan mitä tapahtuu.

Semmosta! Nappasko asut tai jompi kumpi niistä? :)

Loppuun vielä haaste, joka saatiin Sarkun kans Nukelta, kiitti! :)

Tunnustuksen saaneen kuuluu:

 • kiittää ihmistä, jolta sai tunnustuksen
 • tehdä tunnustukseen liittyen postaus
 • vastata alla oleviin kysymyksiin
 • jakaa tunnustus eteenpäin 10 ihanalle blogille ja tiedottaa heitä asiasta

10 kysymystä:

 • Suosikkiväri? - Mustavalkonen ja pinkki.
 • Suosikkieläin? - Norsu! Ja kissaeläimet, koira, pupu, marsu jiiänee. Oikeestaan kaikki paitsi apina, lehmä, käärme ja hevonen.
 • Suosikkinumero? - Nolla. No emt, ehkä 6 koska se on/oli mun pelinumero.
 • Suosikki alkoholiton juoma? - Coke Light Lime. Yhyy kun sitä ei saa täältä.
 • Facebook vai Twitter? - FB.
 • Intohimosi? - Musiikki, elämä, vaatteet.
 • Saada vai antaa lahja? - Antaa jos on hyvä idis. Saada jos se on jotain mitä on halunnu jo pitkään ja hartaasti.
 • Suosikkikuvio? - Sydän.
 • Suosikkiviikonpäivä? - Eipä oo väliä, päivä ku päivä.
 • Suosikkikukka? - Auringonkukka.
En jaksa haastaa ketään 8(

6 comments:

 1. pahus, nuo mustavalkoiset kengät on niin mageet... : D

  ReplyDelete
 2. Jonna: Musiikintutkimusta :)

  Nukke: Sanopa muuta! Syksyn must have item varmaankin x)

  ReplyDelete
 3. Mistä noi saappaat on? :o Täydelliset kummassakin värissä!

  ReplyDelete
 4. Tulinpas raapustamaan oman jälkeni, kun törmäsin mukavaan uuteen blogiin. Jäin väkisinkin selailemaan kuvia. :)

  ReplyDelete
 5. Laura: Kummatkin Ellokselta :)

  Varpunen: Kiva että tykkäät :) Aina mukava saada uusia lukijoita :)

  ReplyDelete