Monday, August 15, 2011

S: Luleå + other things

Yäks, meikä on ihan kuollu -.-' Pääsin tuossa seittemältä koulusta ja edeltävä viikonloppukin oli suhteellisen rankka. Mutta aloitetaampa kuitenki perjantaista:Käytiin Tupsulin kans Fashion Stock Salesissa Valveella .... Jos positiivisia asioita haetaan, niin ihan jees että Oulussakin viitsitään järjestää tämmöstä ! Tosin meikän mielestä tarjonta oli aika suppeeta enkä mää ainakaan löytäny mitään kivaa. Ei sillä että mulla ois ollu varaa mitään sieltä niillä hinnoilla ostaakaan :'---DMeikä pööpöili menemään tuon näkösenä. Hyvä ko Tuija on meikän luottomalli vissiin noissa kuvaushommissa, ni on hauskaa ku se viipottaa menemään koroilla ja meikä hiihtelee perässä yli 20cm lyhyempänä, ni ei ainakaan jää epäselväksi ku on se malli, jos sitä ei muka vielä naamasta nää :'D


Sitte samana päivänä kävin ostaa Prismasta ruoka-aineksia isän kans ko oli tarkotus tehä jottain kiinalaista ruokaa. Noh, meikäpä löys lisäksi jotain, mikä sai sydämen lähes pysähtymään .......Ikuisuuden metsästettyjä muffinssipurkkeja XD < 3 < 3 < 3


Lauantai meniki sitte kamera liimaantuneena käteen ns. työhommissa. Siitä seurauksena onki sitte vähän jännetupentulehdusmaisesti oireileva ranne :C Lähin kotoa sillon puol 11 aikaan ja olin takas joskus puolen yön maissa. Seuraavana aamuna oli kiva herätä aikaisin, kun lähettiin tyttöjen kanssa ajelemaan kohti Luulajaa !Seurana meikällä oli Jossu, Tupsu ja Pepa :3 Matka Ruotsiin sujui lepposasti, mitä nyt yhellä kanssabloggaajalla oli vähän huono olo ja saatettiin tehdä muutama extra pysähdys XD Mää olin päivän jälkeen kotona vasta joskus kymmeneltä, että oli todellaki taas täys päivä ilman yhtään ylimääräistä minuuttia.Hyvin väsyneet shoppailijat sielä pönöttää. Meikä tosin oli onneks aika huono shoppailija, mikä johti siihen että löysin vaan kaks juttua:
Eli edellisessä kuvassaki jo päässä ollut hattu BikBokista ! Harjotuspää esittelee sitä tuossa kivasti .. Oli muuten jotenki tosi tylsiä vaatteita sekä BikBokissa että Monkissa, joihin pääsyä olin erityisesti odottanut :CJa alennustelttapaita Carlingsilta, n. 7€.


Mulla on lähes kaikki kuvat jo siihen toivekuvapostaukseen, mutta saa toki edelleen toivoa jos keksii jotain mitä haluis nähä :3 Eipä siinä sitte muuta ko meikä alkaa kattoo Brittien Huippumalli haussa ja sitte aikasin nukkumaan et jos sitä ehtis ennen ens viikonloppua toipua edellisestä.

2 comments:

  1. Empä ole huomannukkaan, että työpaikalta saa tuollaisia :D Yleensä huomaan kaiken tuollaisen. Sinne siis!!!

    ReplyDelete