Wednesday, August 10, 2011

S: jewellery

Olipa yllättävää, oon taas ollu ilman nettiä :---D Nyt oli vaihteeks joku modeemin pistoke hajonnu, jee. Ja tänään alko muuten koulukin, yäk .........Meikän kummityttö on ihana, vaikka onki melkone riiviö välillä :'D Sitte vähä isompana se pääseeki sitte mulle kuvausmalliksi, nimittäin meikän mielestä tyttö on kyllä saanu parhaat puolet sekä japanilaiseesta että suomalaisesta perimästä.


Kävin yks päivä tyhjentää Seppälän aleosastoa ja sain tän korukasan yhteensä 2€:llä:Uus paita h&m:ltä 2,5€:llä, ni en viittiny jättää ostamatta.


Mietin tossa et vois olla kiva joku semmonen kuvatoivepostausasia. Tiiättehä, sillee että kommentoisitte mistä haluaisitte kuvia jne? En oo varmaan ikinä tehny tämmöstä ni vois olla jännä tehä nyt vielä ku valo riittää kuvaamiseen. Toivottavasti tähän tulis ees muutama ehdotus, nimittäin saattaa olla vähän tylsää jos kuvia on joku kaks :'''D


Eli siis, KOMMENTOI TÄHÄN POSTAUKSEEN MISTÄ HALUAISIT ETTÄ OTTAISIN KUVAN ! Vaikka ei kiinnostaskaan nähä mitään lempparikoruja tai muuta roinaa, niin auttakaa ees mua järjestämällä mulle tekemistä kuvaamisen muodossa :--D

9 comments:

 1. hammasharja
  kuulokkeet
  lempilevy
  lempimekko
  silmät

  ReplyDelete
 2. lempipaita
  paras paikka huoneessa/kodissa
  lempimeikit
  lempiherkku

  ReplyDelete
 3. rapsu syömässä lempiruokaansa<3

  en jaksa keksii muuta ko oon tylsä :(

  ReplyDelete
 4. uimapukukierros!

  ReplyDelete
 5. päiväni kuvina
  rakkauskuva

  ReplyDelete
 6. datausnurkka
  lempikengät

  Ei tuu muuta nyt :P

  ReplyDelete
 7. MINÄ haluan kuvia RAPSUSTA!! :>
  ja kaikista kengistä, vaikka ei niitä vissii ihan järkyttävä määrä ookkaa. siis sillee että on kaikki kengät yhesä. siis yhesä kuvasa.
  ja kaikista söpöistä muffinssijutuista.
  ja niin söpöihana kyllä tuo teijän kuva!...eiku mitä vittua, meikähän alkaa ihan heltyä nuille lapsille, wooooot O_o

  ReplyDelete
 8. Ota kuva sun kynsilakoista :-D

  ReplyDelete