Thursday, August 25, 2011

P: Give me your best shot

Voi olla että saatoin tilata tossa joku aika sitten Ellokselta jotain 50%-alennuksen houkuttelemana vaikka ei ois ehkä pitäny.

Hakusessa on ollu jo viime talvesta asti konjakinväriset nahkaset ylipolvensaappaat ja Ellokselta löyty täydelliset oikeeta nahkaa olevat tapaukset. Näille jäi alen jälkeen hintaa 59,90€, ootan näitä kieli pitkällä mutta saa nähdä koska saan nää koska tilasin nää epähuomiossa väärään osotteeseen hehe.

Toiset ylipolvensaappaat jotka saatoin kans ehkä tilata on nuo leopardikuviolliset. Saa nähdä pidänkö niitä mutta nää oli halvennuksessa ja vois tuoda aika kivaa piristystä asuun! Jos ette siis vielä oo huomannu niin saappaat täytyy ehdottomasti olla polven yli menevät ja matalapohjaiset. Mullahan ei siis missään tapauksessa ole turhan tarkka maku kenkien ja laukkujen suhteen :D

Alesta löyty vielä pari kivaa valkosta paitaa/ toppia muutamalla eurolla ja heitin nekin ostoskoriin. Aina voi onneks palauttaa jos ei tykkää ;)

Toinen juttu mitä oon reippaan vuoden metsästäny on konjakinvärinen laukku kouluun. Sen pitäs mielellään olla kans aitoa nahkaa, kulutusta kestävä ja mahduttaa sisällensä läppäri ja muut koulujutut. Kyllästyin yks päivä kun semmosta laukkua ei oo löytyny yhtään mistään ja päätin kääntää internetin ympäri ja väkisin löytää itselleni kyseisen laukun :D

Laukun pitää siis olla satchel-mallinen ja siinä pitää olla kaks remmiä tossa edessä (ai oon vaikee niinkö? :D). Täydellisin ois tuo Grafean versio, joka löyty mun viime vuoden joululahjatoivekollaasistakin. Siinä on kaks sisätaskua, joka helpottais tavaroiden järjestämistä. Voisin kyllä ihan hyvin maksaa ton reilut sata puntaa tosta laukusta koska tiedän että tulisin käyttään sitä pitkään.

Toinen unelma ois toi Friis&Co.:n myös oikeeta nahkaa oleva nudenvärinen versio ja löysin sen aika edullisestikin yhdestä brittinettikaupasta. Toi väri epäilyttää kyllä ehkä hieman (lue: ei sovi mun konjakinvärisiin uusiin saappaisiin T. Olen vaikea.fi.).

Cambridge Satchel Companyn laukut on legendaarisia ja mua niitten malleista viehättää eniten The Classic ja The Designer. Näitä ei kuitenkaan oo saatavana konjakkisina, joten en oo valmis maksaan tosta ihan noin paljoa.

Punanen H&M:n versio lähti tilaukseen tänään koska -25%-alen jälkeen sille jäi n. 15€ hintaa ja mulla on kans tässä jonkun aikaa ollu pieni obsessio punasiin laukkuihin, jotka on kans satchel-mallisia. Taidan alotella kouluvuoteni tällä ja ostaa rinnalle sitten joko ton Grafean tai Friis&Co.:n kunnes oon tehny eka vähän töitä ja syöny näkkäriä pari kuukautta ;)

Mites siellä ruudun toisella puolella, miellyttääkö satchelit, ylipolvensaappaat ja konjakinväriset asusteet teidän silmää? :)

P.S. Jos on havaintoja tommosesta Grafean laukun näkösestä tapauksesta, let me know!

9 comments:

 1. hihii, mullekki on tulossa toi punanen laukku! :D

  ReplyDelete
 2. Hahah tilasit nuo leopardisaappaat :D

  Mää tilasin just Asokselta tän http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Traditional-Satchel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1405049&cid=9714&Rf-200=26&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan#ctl00_ContentMainPage_mainImage3 ! Muute ihan saman henkinen ku nuo muut mut en tiiä onko tuo esim. läppärille tarpeeks iso.. Nahkalaukuksi ainaki halpa. : D

  ReplyDelete
 3. eikä en kestä noit saappaita! :D oot kyl yks leopertti ko pistät ne jalkaas <3 :')

  satchel-laukku ois kyllä täydellinen, oon ittekki tsiigaillu niitä asosilta. *_*

  ReplyDelete
 4. linda: Haha kiva :D Toivottavasti tuo on kivannäkönen livenäkin :)

  Tuija: Joo oli pakko! :D Onneks voi palauttaa jos ne ei ookaan hyvät tai on liian överit tms :D Hei aika kiva löytö! Mutta out of stock 8( Vois tsiigailla jos noita tulis tonne lisää. Selvästi mulle tarkotettu ku tolla mallilla on melkee samanlainen villatakkiki minkä ostin sieltä Luleåsta :D

  mymlan: Heh voi olla että ne on ehkä kuitenkin vähän liian överit :') Saa nähä. Nimim. Leoperttipaita päällä tälläkin hetkellä :D Niinpä! Pitää tsekkailla tuo Asos jos ois muitakin siellä :)

  ReplyDelete
 5. hei mitä hittoa !! :D meikä luuli et sarkku oli tehny tän postauksen, en yhtään tajunnu tota p:tä otsikon alussa :-D ..... oon usein mm.sokea....

  ReplyDelete
 6. ^ Arvasin et Mira oli luullu noin ku luin sen kommentin :---D Sitä vaa mietin et mite voi sekottaa ku meillä o nii erilainen kirjotustyyli kuitenki :'''D

  ReplyDelete
 7. mymlan: Haha ei se mitään :D

  ReplyDelete
 8. ehkä sekotin ku ootte niin samanlaisii leoperttei! :( .....

  -m

  ReplyDelete
 9. Toi on niin upea toi Grafean laukku! PAKKO saada <3___<3

  ReplyDelete