Saturday, July 16, 2011

P: No more rabbits in my hat to make things right

Olin viime viikolla käymässä mökillä ja luonnollisesti tuli taas hengailtua kamerannappi pohjassa suurimman osan ajasta. Olin ottanu kaikki kameranjalat ja vaatteet sun muut mukaan mut univelat voitti sitten ja haluamaani photoshoottia ei tullu tehtyä. No, ehkä ens kerralla ku meen varmaan viel uudelleen mökille tänä kesänä :)

Kylpytynnyri, asuntovaunu, vanha purettavana oleva rakennus ja vierasmökki.


Tonne rakennetaan uutta rakennusta, jee. En malta oottaa et pääsee kaveriporukalla tonne hengaileen!

Äitin kesäkeittiö.Tärkeimmät mökkiasusteet näyttäs olevan hyttysiltä suojaava hattu, Fire Ballsit ja hyttyssuihke.


Toi mökkihän siis on joen rannalla, mut tolta se joki näyttää tälleen loppu-/keskikesästä. Juhannuksena oli kuulemma päässy viel uimaan.


Vanha rakennus. En jotenkin voi kuvitella et joku on joskus oikeesti asunu tuolla. Keskellä ei mitään :D Lähin kauppa taitaa olla 20km päässä tuolta jiiänee.


Miljoona kukkakuvaa mut näitä on vaan niin kiva kuvata!

Ei uskois mut tonne kulkee jopa postikin :')

Tää nyt ei liity taas asiaan, mut törmäsin yks päivä c-asemaa selaillessani taas noihin vuoden takaisiin Ainola-kuviin ja tää sopi jotenki tyyliltään näihin mökkikuviin hehe. Vähän on kyllä ikävä blondia tukkaa, mut ehkä se tästä ku saan taas varmaan ens viikolla uuden letin jee!

Tänää on kyllä ollu maailman oudoin ja kuivin päivä. Piti mennä töihin mut en mennykään (?) ja oon tilannu netistä kaikkee kivaa, nukkunu ja tuijottanu tv-sarjoja koneelta. Tein kans sikahyvän ruiskasvishampparin melkeenpä tyhjästä, koska en oo jaksanu liikkua ees kauppaan tänään. Way to go me!

2 comments:

  1. Millä kameroilla kuvaatte, ja mitä objektiiveja käytätte?

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Mulla on Canon 500D ja 50mm/1.8 objektiivi, osa mökkikuvista otettu wide-angle macrolla. Sarkulla tais olla Canon 50D ja 60mm/2.8 yleisimmin käytössä jos oikein muistan?

    ReplyDelete