Tuesday, July 05, 2011

P: City of self-destruction

Mun festarikesä alkoi virallisesti viime viikonloppuna, kun päätettiin kaverin kans lähtee ex tempore täällä järjestettäville Hässäkkä-päiville. Luvassa oli punkkia, hooseetä ja korkeimman irokeesin bongailua ja viikonloppu oli kyllä ihan mahtava, tän astisen kesän paras!

Eniten ootin viikonlopulta norjalaisen Kamikaze A Go Go:n keikkaa, joka oli tosi jees! En oo kuunnellu pariin viikkoon paljo muuta ku näitten yhtä mahtavaa biisiä ja musta tuntuu että en jaksa muuta tänä kesänä kuunnellakaan.

Kamikaze A Go Go - Instigate to RescucitateToinen bändi jota odotin kovasti näkeväni ekaa kertaa livenä oli Rytmihäiriö.

Keikka oli kyllä erittäin jees ja sekava, niinku Rytmiksellä vissiin noi keikat on muutenki x)

Keskityin festaritunnelman ikuistamiseen muutenkin ku bändien merkeissä. Sori tää hirvee kuvaoksennus mut en jaksa alkaa valikoimaan näitä sen kummemmin. Paikalla oli kuitenkin tosi paljon tyylikkäitä ihmisiä, joten eihän semmosta kuvaustilaisuutta voinu jättää käyttämättä!


Tolle ei onneks ollu käyttöä muuta ku nauramisen merkeissä. Yhdys sanat.
Ja allekirjottaneen väsyny festarinaama toisena päivänä.

Oli kans omaa hauskaa ku maksoin baaritiskillä tommosilla seteleillä. Onneks baarimikkojaki nauratti :D

Semmonen weekend oli se ja ens vuonna varmasti uudestaan! Kiva ku omasta monesti ankeelta tuntuvasta kotikaupungistakin löytyy katsastamisen arvosia tapahtumia :)

Mua muuten pyydettiin kuvaileen näitä keikkajuttuja ja tapahtumia yms yhdelle toiselle nettisivulle/blogiin, kuin siistii!

4 comments:

 1. mitä miks tuolla näytti olevan paljon mun tuttuja, kun oon turusta ? :----D jännää.
  kerran kun yritin maksaa vastaavanlaisella setelillä, niin ei huolinut :c kivoja kuvia jokatapauksessa, ja onneks sille sadetakille ei ollut käyttöä:D

  ReplyDelete
 2. Voisitko joskus tehä postauksen niistä oulun kirppareista joissa ite tykkäät käydä. Ite oon ouluun muuttamassa piakkoin enkä oo käyny siellä kuin kerran niin olis kiva vähän saada lisä infoo kirppiksistä. :)

  http://blackberrye.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. miss_wise: Aijaa haha ehkä ne on sit eksyny Ouluun :) Kiitti!

  Sini: Voisin mä kai joo, mut mun kirppistelyt rajoittuu kyllä suuresti nykyään tohon keskustan Second Hand Storeen :)

  ReplyDelete
 4. Mun piti mennä Hässäkkäpäiville, mut ku oli kuuden päivän työviikko alla,ni ei vaa yksinkertaisesti jaksanu.

  Joo, Oulussa ei nyt hirveesti oo kirppiksiä, missä käydä. Second Hand Store, Paljekirppis on hyviä. Sitä viime syksynä avattua kirppistä Limingantullissa en oo tsekannu. Tämän kokoiseen kaupunkiin suhteutettuna kirppisvalikoima on nihkeä.

  ReplyDelete