Thursday, July 21, 2011

P: And then there was one

Kävin eilen vihdoin isällä skannaamassa mun tänä keväänä ottamat filmikuvat. Kaikki kuvat kuvattu siis isän vanhalla Pentax P30 -filmijärkkärillä kiinteellä 55mm f/1.8 -objektiivilla ja 800-filmillä.

Meillä maaliskuussa :) Tykkään kyllä niin hirveesti enemmän näistä filmikuvien fiiliksestä verrattuna digijärkkärillä otettuihin. Jotenkin niin paljon pehmeemmät värit yms näissä.

Heikki :D Nää sisällä otetut kuvat on vähän rakeisia ton 800-filmin takia. Ja koska meidän skanneri on huono ja vissiin jotain likaakin oli siinä :(

Mun vappunaama. Järkyttävää :D Vappuna oli räpsitty suurin osa ton filmin sisällöstä, eli about 10-15 kuvaa. Niistä oikein tarkennettuja oli kaks :D Musta tuntuu että mun silmät ei oo ehkä myöskään tarkentanu enää tossa vaiheessa iltaa.

Nää loput kuvat on toukokuulta kun käytiin tätäkin blogia ennen kirjottaneen Kaisan kans kuvaamassa filmi loppuun. Oli sattumalta kans tosi nätti ilta.

Tää on mun lempparikuva koko filmiltä. Tää on kuvattu peilin kautta Bisketissä, mut silti tää on jotenki hirveen tarkka kuva. Tykkään kans tässäkin näistä pehmeistä väreistä ja fiiliksestä. Harmi et skannattuna näyttää vähän kököltä nää :(

Bisketin joku vadelmamousseihanuus. Nam nam.Nää loput kuvat on Kiikelistä ja ilma oli täysin tyyni. Miten sattukaan sopivasti näin hyvät kuvauskelit vaikka yleensä Oulussa tuulee aina.

Semmosta, meikäläinen vois hoidella ton teekupin nyt pois päiviltä, lopettaa tän jazzin kuuntelun ja mennä nukkuun. Huomenna ois tarkotus kuvailla kuvat multa pyydettyyn valokuvapostaukseen, saa nähdä millon saan aikaseks sit toteuttaa itse postauksen.

4 comments:

 1. Ihania kuvia Pepa! Saanks laittaa ton biskettikuvan naamakirjaan? Creditit tulee tietty mainittua! :))

  ReplyDelete
 2. Kaisa: Kiitti! Ja tottakai saat! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana fiilis näissä kuvissa =)

  ReplyDelete
 4. karoliina: Kiitos paljon :)

  ReplyDelete