Wednesday, June 08, 2011

P: Sous le soleil

Viikko sitten oli kevään paras päivä. Tampere, aurinko, pääsykokeiden jälkeinen huojennus, mahtavaa seuraa ja hyvää jätskiä.

Ja järkyttävät rakot aiheuttaneet uudet tän kesän kertakäyttöballerinat. Koskahan sitä oppii että uusia kenkiä EI kannata laittaa jalkaan jos meinaa kävellä paljon? T. Bangkok v. 2007 ja 2 viikon matkasta 13 päivää avojaloin tai flipflopit jalassa.

Sukulaiset (myös Tampereelta) oli siis mun luona bunkkaamassa viime viikonlopun ja sain tuliaiseks tommosen kivan jutun keittiöön, mihin voi merkata mitä tarttee ostaa yms :D Se on ranskaksi!

Auringonlaskut on viime aikoina ollu ihan mahtavan näkösiä. Todisteena myös muutama kuva kameran muistikortilla kröhöm.


Oon kans ehtiny keskittyä jonkun verran kotona musisointiin hieman vapaamman työvuorolistan ansiosta (tai takia?).

Ilmat on kyl niin mahtavat ettei paljon tee mieli istua sisällä tai varsinkaan koneella. Nyt koodaan tässä shortsihaalarimeininki päällä ja aattelin kohta vielä mennä partsille ottaan arskaa. Voisko joka päivä olla aurinkoista ja +30'c, pliis?

4 comments:

 1. Täällä on ollut jo noin viikon verran sellaista yli +25 o_O. Mutta en valita, kesällä pitää taretakkin <3.

  ReplyDelete
 2. "Viikko sitten oli kevään paras päivä. Tampere, aurinko, pääsykokeiden jälkeinen huojennus, mahtavaa seuraa ja hyvää jätskiä."

  Aika hassua, että itse oisin voinu laittaa ihan saman, mutta vaihtaen vain päivämäärän eiliseen. :D

  ReplyDelete
 3. jos muistan oikee ni sulla on nokian c3, aattelinki kysyä et ootko ollu tyytyväinen/ onko ollu mitään moitittavaa? ko oon aatellu itekki ostaa ko. kännykän :)

  ReplyDelete
 4. Panda: Jep :)

  Nanne: Haha, hauska sattuma :)

  Anonyymi: Joo on ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen :) Näppärä käyttää ja hyvin pelaa!

  ReplyDelete