Tuesday, June 28, 2011

P: Just go fucking nuts!

Mulla on juhannusviikonlopulta reilut 700 kuvaa (...), joten alotetaan to-pe-meiningeistä ja koitan saada postattua huomenna loput kuvat, joissa on mukana mm. kuvia poikien keikalta yms.

Tää asu mulla oli perjantaina, ehdoton tän kesän lemppariasu.

Tykkään jostain syystä hirveesti tosta tuplaraita-yhdistelmästä. Paksumpi ja ohuempi raita ei saa yhdessäkään aikaseks vankikarkuriefektiä :D

Torstainakin oli raitaa päällä, nimittäin Volcomin ihanuusmekko. Joka näyttää tossa kuvassa yöpaidalta jeejee. No kyseinen kolttu päällä oltiin kuitenkin tyttöjen kans tanssimassa Kaarlessa jalat kipeeksi. Kyseistä 'tanssimista' riittikin sitte vielä seuraavat kaks vuorokautta aikalailla nonstoppina, ei voi kyllä valittaa koska hauskaa oli!

Torstaina kävin aiemmin päivällä tarkistaan lempikauppani One Wayn tarjonnan (Volcom ja Cheap Monday -hyllyt on pakko käydä tsekkaan aina tasasin väliajoin) ja siellä olikin sattumalta alet jo alkaneet ja löysin keskisiniset Cheap Mondayt 30€:lla! Nyt täytyyki vissiin laittaa ompelukone tulille että saadaan lahkeet kondikseen ja makkarankuoret ylle.

Huomasin sitte samalla kyseisen parin olevan viides samaa sarjaa, eri värissä toki. Muita farkkuja en ookaan käyttäny viimeseen reiluun kahteen vuoteen, aamen. Ja käytän farkkuja 99% ajasta, myös kotona. Varmaan lenkkeilisinkin nää jalassa jos en näyttäis täydeltä idiootilta. Vois luulla et kokoelma alkais olla aika täydellinen mut harmaat, tummansiniset ja mustat alkaa olla niin puhki kuluneet et täytynee alkaa tsekkaileen nettikauppojen antimia lähiaikoina. Tai sitten vaihtoehtoisesti lähtee viikonloppuna Ruotsiin ;)

Samalla reissulla tarttu mukaan kans mun tän kesän suosikkijäde, Kingis kinuski-keksi ja Jenkin jotain uutta sikahyvää caramel-cranberry -purkkaa.

Ja tällä sloganilla jatkoin sitte jussin viettoon! En oo mitään muuta koko juhannuksena halunnu kuunnellakaan ku Suicide Silencen uutta biisiä, You Only Live Once -rallia. Pärisee!

Nyt katon Parkway Driven (lisää miljoona sydäntä tähän) DVD:n loppuun, fiilistelen vähän viel tulevaa interfailia ja meen unten maille et jaksan tulla teille huomen postaileen lisää juhannuskuvia ennen paluutani sorvin ääreen. Se on morjes!

2 comments: